כללי מעוניינת לשמוע את חוות דעתכם!! תמחרו בבקשה

• הוסף לסימניות
גננות זה לא"עם" שמשלם , לא שווה חעבוד איתם...אלא אם כן עושים שבלונה אחת- עיצוב בסיס אחד ומכניסים את הילדים למסגרת מסויימת.
במקרה זה אני לוקחת על העיצוב 200-250 ש"ח ולהכניס כל ילד זה כבר לא בעיה!

• הוסף לסימניות
סיפור אמין

לפני כחצי שנה שמעתי על גננת בני-ברקית שפויה (רשמית בכ"א) שהתעקשה שהתשלום הנורמלי לעיבוד תמונה הוא 1 שקל חדש, במקרים נדיבים במיוחד אפילו שקל וחצי.

עד היום לא התאוששתי.

• הוסף לסימניות
דרושה שותפה לפתיחת חנות "הכל ב-2 גרפיק"

• הוסף לסימניות
דבר ראשון וחשוב! צריבה שוה כסף, היא לוקחת הרבה זמן אם רוצים תוצאה נורמלית ו-TIME IS MONEY!

השערה שלי- אם מדובר בתמונה ללא הצריבה, כשהלקוח בחר את הדגם מתוך דגמים שכבר קיימים אצל, והיה לך רק להכניס תמונה, כיתוב וכו'- אז בערך 30 ש"ח.

על צריבה- לפי שעה, או גלובלי, לפי גודל התמונה שרוצה וכו'- תמונה גדולה שווה יותר! הייתי אטומרת לתמונה A5 נניח- 50 ש"ח.

אך כמובן, להחלטתך!

• הוסף לסימניות
אני כבר אמרתי לך את שלי;)

• הוסף לסימניות
אז לגננות אפשר מלכתחילה לעשות עיצוב שלא דורש צריבה, אלא משהו עם עיגול או ריבוע או משהו ששם מכניסים את התמונה של הילד

• הוסף לסימניות
לגבי תמחור- עוד לאענית, זהלגננת?אם כן האשכול לא שווהאת השטח שהוא תופס בשרת שלהמערכת...
אם לא - אני חושבת ש-100 ש"ח לעיצוב +30 ש"ח להחלפת תמונה זה הגיוני.
העבודה יפה מאוד ושווה כסף!
אגב- שמת לב שהילדה עם הגיגית נמצאות בתוך הנהר?

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שישלמו לך את המחירים שאמרו פה

אנשים לא יודעים שהצריבה לוקחת כ"כ הרבה זמן. וכמה עבודה יש בזה.
וכמובן לא מעריכים. ועוד יותר כמובן: לא מ ש ל מ י ם

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שישלמו לך את המחירים שאמרו פה

אנשים לא יודעים שהצריבה לוקחת כ"כ הרבה זמן. וכמה עבודה יש בזה.
וכמובן לא מעריכים. ועוד יותר כמובן: לא מ ש ל מ י ם

• הוסף לסימניות
הי ,רק עכשיו ראיתי את כל התגובות, תודה לכל המגיבים
אז כך - זה לא לגננת וגננות זה עם שלא משלם יותר מ3 שח לתמונה ובצדק (הן אחראיות על תקציב מוגבל) ולכן אני לא מתאמצת להתקרב לגננות ואם מבקשים ממני אני רק מצלמת
המחיר שאמרתי לא כולל כמובן צילום- (על צילום אני לוקחת 8 שח לתמונה כי אני מצלמת ללא מצלמה מקצועית ולכן אני לא יכולה לדרוש יותר)
ובאמת אנשים פרטיים לא מבינים כמה השקעה טמונה בתמונה כשהיא מעוצבת
צלמתי ילד לפני גיל 3 תמונות של "חלאקה" אמרתי להם את המחיר לתמונה וספרתי להם שיש אפשרות גם לעצב אצלי את התמונות -כשהם באו לראות את העיצובים והתחלתי לדבר איתם התגלתה אי הבנה -הם חשבו שכל תמונה כולל עיצוב שווה=8 ש"ח
מבינים? הם חשבו שכל תמונה כולל עיצוב שווה=8 ש"ח
וכשהבהרתי להם בצורה מאד ברורה את הנתונים (שאני לוקחת 15 לעיצוב -כמה שאז רציתי ) הם בקשו שאביא להם את הדיסק עם כל התמונות שצלמתי שיקחו אותו למעצב שהציע להם מחיר מגוחך ביותר. בסוף עשיתי מה שלא הייתי צריכה לעשות והבאתי להם דיסק עם התמונות שצלמתי ב100 שח ומספר עיצובים כל אחד ב10 שח
אבל מאז שאני בפרוג אני חושבת שלמדתי הרבה מאד
ושוב תודה לכל המגיבים-חיזקתם את ידי להמשך להתחיל לקחת מחירים כמו ההשקעה

• הוסף לסימניות
ולגבי הילדה עם הגיגית - היא לא בתוך הנהר אלא עומדת קדימה מעט על גבעה (כמו הגבעה בשמאל) ליד העצים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה