עזרה מעונינת להחליף פנידין בקונצרטה

• הוסף לסימניות
חברה בקשה ממני:
יש לה קופסא של פנידין 54
מעונינת להחליף לקונצרטה 54
בירושלים
בעקרון זו אותה תרופה בדיוק
את הפנידין קל יותר לבלוע כי זה כדור קטן יותר

אבל ילד שמתעקש לקחת דוקא קונצרטה אליה הוא רגיל.

לפרטים
012SHEMESH@ גימיל

• הוסף לסימניות
בטוח שזה לא חוקי
זו עבירה פלילית!!!!

• הוסף לסימניות
למה לא חוקי?
לפי מה שהבנתי ממנה זה אותה תרופה בדיוק. רק הילד שלה מסכים לקחת רק קונצרטה.
הם הגיעו עם מרשם של קונצרטה ובמאוחדת עכשיו יש רק פנידין.
להחליף אקמול בדסקמול- מותר?
היא לא מבקשת שיביאו לה ריטלין בלי מרשם!

• הוסף לסימניות
חוקי או לא חוקי, לא משנה (לי).
אבל למה? ממה שאני מכיר זה אותו דבר בדיוק, יש לבדוק את החומר האקטיבי (ולא השם שהמציאו החברה). מבחינת הבתי מרקחת זה מתחלף חופשי.

• הוסף לסימניות
אבל למה? ממה שאני מכיר זה אותו דבר בדיוק, יש לבדוק את החומר האקטיבי (ולא השם שהמציאו החברה). מבחינת הבתי מרקחת זה מתחלף חופשי.
'כריזה' של ילד שמתעקש לקחת דוקא קונצרטה אליה הוא רגיל....
אז אם יש למישהו שלא משנה לו בדיוק השם והמראה זה ממש יעזור להם (לילד, להורים, ולתלמוד תורה) אם יסכימו להחליף איתם קופסא

• הוסף לסימניות
חוקי לחלוטין.
ההבדל היחיד שידוע לי זה שפנידין ניתן לחצות וקונצרטה לא.
הסתדרתם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה