מעונינת להצטרף לקבוצה של מנוי וידאו בלוקס או כל אתר אחר

• הוסף לסימניות
אשמח אם מתארגנת קבוצה
תודה מראש
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אשמח אם מתארגנת קבוצה חדשה
תודה מראש
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אשמח גם <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
גמני רוצה.
אם יש כ"כ הרבה שמחפשות בואו נארגן קבוצה בעצמנו.
אין לי בעיה לארגן את זה.
אשמח רק לדעת ממביני דבר איך עושים את זה?
תודה!

• הוסף לסימניות
תקשיבו, בררתי את העניין, וזה בכלל לא פשוט מבחינה הילכתית.
מדובר פה בפורום חרדי, כנראה מדובר בשומרות שבת
גזל זה איסור לא פחות חמור, גם גזל עכו"ם!!!
יש להתייעץ לפני כן עם דיין מוסמך המתמצא בדיני ממונות
אין ברכה בכסף גזול
שניזכה שלא תצא תקלה תחת ידינו
אמן

• הוסף לסימניות
זה ממש לא גזל, כי לוידאובלוקס היתה עד היום אופציה של קבוצה. וזה משהו שמוסכם מראש.
הבנתי מהם שהיום כבר לא ניתן לרכוש מנוי של קבוצה, אבל קבוצות קיימות - יכולות להמשיך. אז קבוצה שמסתיימת לה המנוי, ומארגנות קבוצה חדשה - מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
אני לא כל כך יודעת איך הלך שם ומה, אבל אם החליטו שאין יותר קבוצות, אז וודאי שנתנו לקבוצה קיימת להמשיך, אבל לא נראה לי אפשרי לעשות זאת מחדש, לא?
כמו שטרות ישנים של כסף שעד לפני כמה זמן מי שעוד היה לו יכל כמובן להשתמש בהם, אבל אם היו מדפיסים מהם עוד לא היה אפשרי...
כך נראה לי, מקווה שהבנתי נכון איך זה הולך שם...

• הוסף לסימניות
בואו לא נפתח דיונים הלכתיים.
תודה למי שהאירה את תשומת ליבנו וכל אחת תפעל עפ"י הוראה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה