איזה מידה לקחת? זה מעיל - מעיל או משהו דק כמו גקט?נקסט:
קניתי לבת שלי בת 10קנה ז'קט מרופד שחור עמיד למים (גילאי 3 עד 16) מנקסט ישראל
קנו for Black Shower Resistant Padded Jacket (גילאי 3 עד 16) מנקסט ישראל. עם משלוח בינלאומי והחזרות. קנו עכשיו!www.next.co.il
הבת שלי ממש קטנטנה, לקחתי מידה 8איזה מידה לקחת? זה מעיל - מעיל או משהו דק כמו גקט?
שמתי עליו עין, לא מנסיון, חברה מעולה.אשמח לקישורים והמלצות מניסיון.
תודה.
אני גם הזמנתי מעיל זה מנקסט לבתי בת ה-9+. חמוד מאד, עומד יפה על הגוף, אבל... מאד מאד דק לטעמי, מגן מהגשם אך לא יודעת כמה יעזור לה להתחמם בימים קרים. [לדעתי הדקיקות לא מצדיק את המחיר]איזה מידה לקחת? זה מעיל - מעיל או משהו דק כמו גקט?
בד"כ יש גם בקידי שיק מעילים יפים
תודה רבה, אני מחפשת דק ועזרת לי מאד עם התשובהd
אני גם הזמנתי מעיל זה מנקסט לבתי בת ה-9+. חמוד מאד, עומד יפה על הגוף, אבל... מאד מאד דק לטעמי, מגן מהגשם אך לא יודעת כמה יעזור לה להתחמם בימים קרים. [לדעתי הדקיקות לא מצדיק את המחיר]
קניתי לבת גדולה יותר (כ-12) באחת המכירות שהיו, הרבה יותר מחמם (עדיין לא לשלג - לא ירושלמית) ויותר זול.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים