לימוד נהיגה מעל 100 שיעורי נהיגה והחלפת מורה ולא רואה טסט באופק מה עושים

• הוסף לסימניות
מיואש לגמרי ...אין לי חוש טכני ...שבור מרוסק אבל לא יכול להיתייאש כי חבל על ה11.000 ש''ח...למי שיש פיתרון ויוכל לפרסם אודה לו מאוד. תודה
לך תעשה טסט,
מניסיון אישי, לא יודעים לנהוג באמת עד שיושבים לבד על יד ההגה בלי מורה על הראש,
יש לך כבר את הבסיס, את ההתמקצעות תעשה לבד ברכב שלך,
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לך תעשה טסט,
מניסיון אישי, לא יודעים לנהוג באמת עד שיושבים לבד על יד ההגה בלי מורה על הראש,
יש לך כבר את הבסיס, את ההתמקצעות תעשה לבד ברכב שלך,
בהצלחה
האמת שבכל הקשור לנהיגה אחרי שהמורה השני הוריד לי את הביטחון עצמי... אני לא רואה את עצמי עובר טסט וגם המורה אומר לי שלא כדאי והמורה השני הוא מורה רציני מנהל בי''ס לנהיגה ואומר שיש לי בעיה...

• הוסף לסימניות
הסיפוק שיהיה לך שבסווווף כן תצליח שווה ביותר - תחשוב על זה ותצליח...
דרך אגב מכיר כאלה כמוך שבסוף הצליחו.
זה לא דבר כזה מסובך שאין סיכוי לצלוח אותו - זה כמו שמלמדים תינוק ללכת.
קח את זה ללא מתח - לא קרה שום דבר בין אם כן הצלחת בין אם לא הצלחת - בין אם הטסטר חמור בין אם הוא פרה...בסוף תראה זה יגיע לבד...

• הוסף לסימניות
עברתי לעיר קלה והמורה שלי אחרי 70 שיעורים שעברתי לשני אמר לי שהראשון לא לימד אותי כלום...והתחיל איתי מאפס...
ואתה מרגיש שאתה כן יודע לנהוג?

• הוסף לסימניות
הסיפוק שיהיה לך שבסווווף כן תצליח שווה ביותר - תחשוב על זה ותצליח...
דרך אגב מכיר כאלה כמוך שבסוף הצליחו.
זה לא דבר כזה מסובך שאין סיכוי לצלוח אותו - זה כמו שמלמדים תינוק ללכת.
קח את זה ללא מתח - לא קרה שום דבר בין אם כן הצלחת בין אם לא הצלחת - בין אם הטסטר חמור בין אם הוא פרה...בסוף תראה זה יגיע לבד...
חיזקתני

• הוסף לסימניות
האמת שבכל הקשור לנהיגה אחרי שהמורה השני הוריד לי את הביטחון עצמי... אני לא רואה את עצמי עובר טסט וגם המורה אומר לי שלא כדאי והמורה השני הוא מורה רציני מנהל בי''ס לנהיגה ואומר שיש לי בעיה...
שמע,
ברור שלהם יש את האינטרס שלהם,
אתה צריך להיות יותר אסרטיבי,
לדרוש שימקדו אותך מה הבעיה,
אם פלאחים מבני דודינו יכולים להוציא רשיון ק''ו ב''ב של ק''ו משתמש מקצוען כמוך...

תוכל גם לבקש רכב ממכר ולהתנסות לבד, זה יוכיח לך כמה אתה טועה לגבי יכולותיך.

• הוסף לסימניות
תקווה תקווה... אני עברתי טסט עשירי, אחרי אולי 200 שיעורים במשך שלוש שנים.... מעל 20000 ש"ח
בסוף גם זה קורה
אאאאאאאאאאאל תגיד לי את זההההההה מזה בידיוק אני מ-פ-ח-ד

• הוסף לסימניות
שמע,
ברור שלהם יש את האינטרס שלהם,
אתה צריך להיות יותר אסרטיבי,
לדרוש שימקדו אותך מה הבעיה,
אם פלאחים מבני דודינו יכולים להוציא רשיון ק''ו ב''ב של ק''ו משתמש מקצוען כמוך...

תוכל גם לבקש רכב ממכר ולהתנסות לבד, זה יוכיח לך כמה אתה טועה לגבי יכולותיך.
תודה רעיון מעולה

• הוסף לסימניות
בורא עולם נתן לך אינטואיציה טבעית לנהוג ואתה צריך להשתדל כמה שפחות להתייחס למורים, בעזרת השם אחרי הטסט לא תבין בכלל מה רצו ממך. הרבה מורים (ולא רק בנהיגה...) משפילים את התלמידים. בדרך כלל זה נותן להם הרגשה טובה ובמקרה הזה גם מוסיף להם מזומנים...

• הוסף לסימניות
ככה נראה מלח על הפצעים
גגגגגגגגגגגג.PNG

• הוסף לסימניות
מיואש לגמרי ...אין לי חוש טכני ...שבור מרוסק אבל לא יכול להיתייאש כי חבל על ה11.000 ש''ח...למי שיש פיתרון ויוכל לפרסם אודה לו מאוד. תודה
ניסיון עידוד-
את הטסט עברתי אחרי שהוצאתי 20000 ש"ח, וגם זה רק כשהגעתי למקום האחרון בדף הירוק (קרי טסט שישי, ככה זה היה פעם)
וגם זה היה נס גלוי כי עליתי על מדרכה תוך כדי...
(וכמובן הריטלין שכל תלמיד נהיגה חולם עליו)

על הכביש תכלס, אין זכר לסיוט שעברתי.... ואני שוקלת להיות נהגת שודים.

הדבר העיקרי שהחזיק אותי (כמובן אחרי כל שיעורי האמונה, אלפי השקלים לקופת העיר ועוד כל מיני....) זה המחשבה שאם כל הטפשים, והסתומים מצליחים, אז גם אני אצליח!

ובהחלט השיעור נהיגה הראשון והאמיתי שלי היה כשהייתי רק אני וההגה על הכביש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה