כללי מעמדים הזהרו !

• הוסף לסימניות
בעקבות פרסום בעתון כל שהוא,
נוצר קשר ביני לבין גוף שמנסה להתרחב לתחום העימוד, או יותר נכון ספסרות/תיווך בין מו"לים למעמדים.

כל תיווך באשר הוא מגיע על חשבון המתּוּוָכִים, ובדרך כלל בעיקר על חשבון נותן השירות. כך שמלכתחילה לא כדאי לתת יד לכאלו יוזמות, ולהשתדל לא לשתף פעולה עם גורמים שמנסים לגזור קופונים עלינו.

אולם הסיבה בגינה אני מתריע כאן, כי שם ממש מנסים לְפַתֵּחַ שוק במחירי 0
אין לי מושג מה הם יקחו מהמו"לים, אך למעמדים הכיוון שלהם זה כ 50% מהסכום המקובל בדר"כ.
לכן, נא הזהרו. לא לכרות את הענף עליו יושבים. ונקווה שלא יהיו כאלו שיפתו ויגררו לשם.

• הוסף לסימניות
מה הטלפון שלהם
רוצה להגיש קורות חיים

:)

• הוסף לסימניות
חלאס עם התסכול... פרנסה מה'!

• הוסף לסימניות
צריך לענות להם באדיבות:
אני מבין שהלקוחות שלכם קשה להם לשלם, ולכן הם מאלו מחפשים רמת עימוד נמוכה. אז אני לא מאלו. ולתת להם להבין את הכיוון.
או שבאמת זה מה שהם מחפשים, וזה מה שהם יקחו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן ק;2140199:
בעקבות פרסום בעתון כל שהוא,
נוצר קשר ביני לבין גוף שמנסה להתרחב לתחום העימוד, או יותר נכון ספסרות/תיווך בין מו"לים למעמדים.

כל תיווך באשר הוא מגיע על חשבון המתּוּוָכִים, ובדרך כלל בעיקר על חשבון נותן השירות. כך שמלכתחילה לא כדאי לתת יד לכאלו יוזמות, ולהשתדל לא לשתף פעולה עם גורמים שמנסים לגזור קופונים עלינו.

אולם הסיבה בגינה אני מתריע כאן, כי שם ממש מנסים לְפַתֵּחַ שוק במחירי 0
אין לי מושג מה הם יקחו מהמו"לים, אך למעמדים הכיוון שלהם זה כ 50% מהסכום המקובל בדר"כ.
לכן, נא הזהרו. לא לכרות את הענף עליו יושבים. ונקווה שלא יהיו כאלו שיפתו ויגררו לשם.

אתם מדברים על זה?
ב"ה

שלום רב!
פנייתכם אלינו בקשר לעימוד ספרים התקבלה.

אנו חברת '...'.
חברת ... קיימת כבר 20 שנה, ועיקר תחום ההתמחות שלנו הוא בניקוד ספרים.
אנו עובדים עם כל החברות הגדולות בשוק, 'ארטסקול' 'עוז והדר' 'וגשל' 'יריד הספרים' 'חורב' ועוד, כמו"כ יש לנו מאות לקוחות פרטיים.
צורת העבודה שלנו היא עבודת צוות, צוות נקדניות מנקד במהירות שיא ובדיוק מרבי עבור החברות הנ"ל.
בשנים האחרונות הרחבנו את תחום העיסוק שלנו לשאר תחומי ההוצאה לאור, [הקלדה, סריקות, עריכה לשונית, עריכה תורנית, עיצוב ועימוד, והדפסות] וב"ה לקוחותינו ועוד לקוחות רבים חדשים משתמשים בשירותים שלנו.
בשנה האחרונה, עקב הגידול בלקוחותינו, גבר הביקוש על ההיצע בתחום העימוד והעיצוב, ונאלצנו להשיב בהרבה מקרים את פני לקוחותינו ריקם.
מה גם שהסמל שלנו הוא 'מקצועיות ומהירות' וכמה וכמה פעמים נסחבו עבודות מחמת העומס.
אי לכך אנו רוצים להגדיל את צוות המעמדים שלנו.
העבודה אצלנו היא ללא התחייבות בין מצדנו בין מצדכם, ברגע שיש הזמנת עבודה, אנחנו פונים אליכם, ומי שיכול לעשות עבודה מיידית מקבל את העבודה, כמובן שאחריות התשלומים וכו' היא עלינו על כל המשתמע מכך.
אם תרצו להצטרף אלינו נשמח לצרף אתכם, ונקוה שבעז"ה יהיה לנו לתת לכם הרבה עבודה, לתועלת כולנו.
כמו"כ בימים הקרובים החברה שלנו פותחת 'אתר', אחד מהמטרות העיקריות של האתר, הוא להגיע לתושבי חו"ל, לכך האתר יהיה גם באנגלית, ויהיה נגיש לתשובי חו"ל, כמו"כ יפורסם האתר בעיתונות חו"ל וכו'.
אם תאשרו לנו נשים את הדוגמאות שלכם באתר שלנו, ומי שיבחר את הדוגמאות שלכם, נפנה אליכם להציע אליכם את העבודה.
מחכים לתשובתכם
...
מנכ"ל
אם הם שולחים לי עבודה ואני לוקחת מחיר רגיל, איפה המוקש?

• הוסף לסימניות
כן,
מה שהוא לא כתב לך..
שהוא נותן 2.5 ש"ח לעמוד ...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אתם באורות לגמרי מהקטע של מתחרים?;)

• הוסף לסימניות
מה שתמיד צריך לדעת, עוד מלפני ששומעים את המחיר, מהם (או מכל אחד אחר),
להחליט מה המחיר שלנו, ובכמה אנו מסכימים לעבוד, ומזה לא לרדת.

• הוסף לסימניות
:):):):)
ואני מפתח תוכנה לעימוד אוטומטי אונליין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kosta770;2140953:
חלאס עם התסכול... פרנסה מה'!

נכתב ע"י poto12;2141117:
אתם באורות לגמרי מהקטע של מתחרים?;)

נכתב ע"י ונתנו10;2141220:
:):):):)
ואני מפתח תוכנה לעימוד אוטומטי אונליין.

מצטרף לתגובותיכם, רק הבעיה היא שיוחנן ק מתכוון ברצינות לזה ולתלונה על הפרסום של פרוג לקורס עימוד, יוחנן ק, ההשתדלות שלך לפרנסה זה לא שתעשה 'עצומות' נגד כל מתחרה, אלא תעשה את עצמך כך שלא יהיו לך מתחרים

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
קישרת בין שני דברים נפרדים ולא לזה הייתה כוונתו. הוא פשוט בא להתריע אודות תופעה שפושה לאחרונה בתחום העימוד.
וכשניגשים לכזה מקום עם מידע מראש, התוצאות הסופיות נראות אחרת.

ותודה יוחנן על המידע. אני יודע שזה עזר לכמה מידידנו.
כך שגם אם נכתבו באשכול אי אלו הערות פוגעניות, מ"מ הסתייע בידך הסיוע שחפצת להעביר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל ר;2142564:
קישרת בין שני דברים נפרדים ולא לזה הייתה כוונתו. הוא פשוט בא להתריע אודות תופעה שפושה לאחרונה בתחום העימוד.
וכשניגשים לכזה מקום עם מידע מראש, התוצאות הסופיות נראות אחרת.

ותודה יוחנן על המידע. אני יודע שזה עזר לכמה מידידנו.
כך שגם אם נכתבו באשכול אי אלו הערות פוגעניות, מ"מ הסתייע בידך הסיוע שחפצת להעביר.

אני לא התכוונתי לפגוע
והמבין יבין מבין המילים

• הוסף לסימניות
ר' יוחנן אל דאגה

הרבה לקוחות באים מתסכול שהם עברו דרך אלו המתווכים!!

ובסוף הם באים למעמד שהם רוצים ומקבלים שירות טוב ואדיב ומשלמים את המחיר הטוב

מי שמפסיד פה בסיפור זה הלקוחות שמוכרים להם דברים בזול.........

• הוסף לסימניות
לא לרדת במחיר

מהנסיון, לא שווה להוריד מחירים, גם כי אח"כ יהיה קשה להרים חזרה את המחיר, וגם אלו שמגיעים בגלל המחיר הזול הם נצלנים עד הסוף ותמיד תתחרטו שהגיעו אליכם

• הוסף לסימניות
לדעתי תיווך זה דבר לגיטימי לחלוטין
אני גם עושה את זה כאשר יש לי עומס
וגם מקבל עבודות דרך מתווכים
אבל שיטת העבודה שונה לחלוטין מהשיטה שצויינה לעיל
בגדול יש 2 אפשרויות
או שהמתווך שולח את הלקוח למעמד, ומבקש מהמעמד שיוסיף אחוז מסויים על הצעת המחיר שהוא נותן ללקוח ואת האחוז הזה יביא למתווך
או שהמתווך לוקח את המעמד כקבלן משנה והוא משלם לו חלק ממה שמקבל מהלקוח
אבל בשתי הצורות - המחיר אמור להיות משתלם למעמד, ולא מחיר אפסי ומגוחך כפי שהוצג כאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה