מענה אוטומטי לפי נושא

• הוסף לסימניות
אני מנסה לעשות מענה אוטומטי בג'ימל לפי נושא אולם נתקלתי בבעיה אשמח בעזרה או פתרון אחר.

ניסיתי לעשות שכל מי שכותב בנושא יצירת קשר יקבל מענה פנייתך התקבלה נחזור אליך בהקדם וכדו' ומי שכותב בנושא עדכון יקבל מייל העדכון התקבל בהצלחה וכדומה. (הטקסטים הם דוגמאות בלבד אני צריך את זה לדברים חשובים באמת).

ניסיתי להפעיל באמצעות הפניית המסנן לכתובת אחרת שכל כתובת ישיב את המענה הרלוונטי, אולם הבעיה היא שהכתובת השניה עונה לי ולא לשולח כי אני המפנה=השולח.

אשמח בעזרה או רעיון אחר לפיתרון בתודה מראש

• הוסף לסימניות
גוגל תומכת במענה אוטומטי לפי תוכן.

שלב א:
שנה את שפת החשבון לאנגלית (אל דאגה, זה רק זמני)

שלב ב:
אפשר את canned responses.
ראה תמונה.

שלב ג:
חזור לעברית :)

שלב ד:

צור תגובה מוכנה. פשוט כתוב מייל ואז תשמור אותו. ראה תמונה.

שלב ד:
צור מסנן ובחר את התגובה המוכנה. ראה תמונה:

קבצים מצורפים

• image_359747.png
    image_359747.png
    KB 21.3 · צפיות: 207
  • 2.png
    2.png
    KB 7 · צפיות: 191
  • 3.png
    3.png
    KB 10.9 · צפיות: 180
  • הוסף לסימניות
תודה לכם.
ההסבר מעולה!
אבל אני לא מוצא את הלשונית "Labs".
אולי זה כבר לא נמצא? או רק בגרסה בתשלום?

• הוסף לסימניות
גוגל תומכת במענה אוטומטי לפי תוכן.

שלב א:
שנה את שפת החשבון לאנגלית (אל דאגה, זה רק זמני)

שלב ב:
אפשר את canned responses.
ראה תמונה.

שלב ג:
חזור לעברית :)

שלב ד:

צור תגובה מוכנה. פשוט כתוב מייל ואז תשמור אותו. ראה תמונה.

שלב ד:
צור מסנן ובחר את התגובה המוכנה. ראה תמונה:

לאחר חיפוש איתרתי את זה בגרסה החדשה, תחת התווית: Advanced. הלשונית Labs כבר לא קיימת.

תודה,
ובשורות טובות!

• הוסף לסימניות
איך ניתן להוסיף קובץ למייל האוטומטי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה