עזרה מענה אנושי ברמי לוי תקשורת

• הוסף לסימניות
אני כבר שעה + על הקו כל פעם זה עובר לנציג ואחרי זה לזמן המתנה של עוד 40 לפני
נראה לי שיש להם עומס אז יש פתרון כאילו עונים ומעברים לראש התור ניסיתי מכמה טלפונים אותו דבר
אני אשמח לדעת שזה אכן תקלה ולא שיטת מצליח

• הוסף לסימניות
אני כבר שעה + על הקו כל פעם זה עובר לנציג ואחרי זה לזמן המתנה של עוד 40 לפני
נראה לי שיש להם עומס אז יש פתרון כאילו עונים ומעברים לראש התור ניסיתי מכמה טלפונים אותו דבר
אני אשמח לדעת שזה אכן תקלה ולא שיטת מצליח
מאתמול אין לנו קו של רמי לוי
זה משהו כללי?
כי כשניסיתי להתקשר אמרו שיש לפני 40 בהמתנה.
ועד עכשיו אני מחכה שיחזרו אלי.

• הוסף לסימניות
אין סיכוי לתפוס אותם
ניסיתי כמעט חודש לתפוס אותם
ובסוף אחרי המון זמן ענו לי במייל
נראה לי שאין של בכלל מי שעונה במענה הטלפוני
רק אנשים שמחכים וניסיתי המון פעמים כל שעות היום

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אפשר ליכנס לאתר של רמי לוי ולבדוק שם מה הבעיה

דבר שני, לי גם ניתקו לפני כמה ימים את הקו ואחרי המון זמן של המתנה כשכבר ענו לי התברר שהיה בעיה במספרים של האשראי ולכן לא נגבה התשלום ואחרי כמה חודשים שלא שולם החשבון הם ניתקו "ללא התרעה" התקשרתי לשירות לקוחות ממש בשעה שהם פותחים וכבר היה 19 אנשים בתור וכשהגעתי לראשון בתור, זה עבר לעוד המתנה של 44 אנשים לפניי ופשוט חיכיתי עד שענו לי, סידרתי את החוב ואמרתי להם שאני פשוט מנייד מהם שני הקווים רק בגלל השירות הכי גרוע שניתקלתי בו בחיים
וזה מה שעשיתי רק זה עוזר.

• הוסף לסימניות
מסכים זה מה שקרה לי הרגע היה להם בעיה עם הכרטיס אשראי וטענו שיש לי חוב שאני עכשיו בודק אותו
וזה פשוט לא הגיוני מה שהם עושים

• הוסף לסימניות
גם לי אמרו שיש חוב.
הזוי, אבל אין באתר אפשרות לשלם.

זה מה שטענה הנציגה אחרי שעת המתנה.
עכשיו אני צריכה לחכות מחדש שעה בשביל לשלם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה