כללי מעניין אתכם קבוצת רכישה בפונטביט?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מעוניין גם... כמה יש בינתיים?

• הוסף לסימניות
@וו
נשמח אם תוכלו לברר על "קבצי קרנינג" מותאמים ל"תג", בשביל המעמדים, תודה!
שאלתי. זאת התשובה:
יש לנו קבצי קרנינג , זה מגיע בסוג של טבלה כזאת .. השאלה אם הם צריכים פונטים לתג

• הוסף לסימניות
שאלתי. זאת התשובה:
יש לנו קבצי קרנינג , זה מגיע בסוג של טבלה כזאת .. השאלה אם הם צריכים פונטים לתג
תודה רבה!
לא הבנתי את השאלה: מה זה "פונטים לתג"? וכי שאר הפונטים לא לתג?!
[כיום אני משתמש עם פונטים של פריד הרגילים, ובשביל הניקוד התקנתי "קרנינג" לפונטים מסויימים.]
אשמח למענה מהם.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
לא הבנתי את השאלה: מה זה "פונטים לתג"? וכי שאר הפונטים לא לתג?!
[כיום אני משתמש עם פונטים של פריד הרגילים, ובשביל הניקוד התקנתי "קרנינג" לפונטים מסויימים.]
אשמח למענה מהם.
תודה מראש!

תגובת פונטביט:
לא , יש לנו רשימת פונטים שמותאמים לתג עליהם אחראי לקוח חיצוני בשם דניאל וייסמן . התמחור של פונטים לתג הוא שונה קצת ..

מצרפת את הרשימה של הפונטים המותאמים לגרסת תג

ועכשיו אני ממתינה לשאלה לגבי התמחור והאם יתכן להצטרף לחבילה גם מעמדי תג..

קבצים מצורפים

• רשימת תג - 107.pdf
    KB 33.1 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
עדכון:
(לא נראה לי שווה)

אם יש כאלו שעובדים גם עם תג אני יכולה לאפשר לעשות המרה של 1-4 ,
כלומר – רוכשים חבילה רגילה ואם רוצים משקל מסויים מפונט תג אז זה תמורת 4 משקלים "רגילים" .
ואז ככה זה יכול לתת מענה לכל הקבוצה ,גם כאלה שעובדים עם פונטים רגילים גם כאלה שעובדים עם תג וגם כאלה שאולי עובדים גם וגם .

• הוסף לסימניות
תגובת פונטביט:
לא , יש לנו רשימת פונטים שמותאמים לתג עליהם אחראי לקוח חיצוני בשם דניאל וייסמן . התמחור של פונטים לתג הוא שונה קצת ..

מצרפת את הרשימה של הפונטים המותאמים לגרסת תג

ועכשיו אני ממתינה לשאלה לגבי התמחור והאם יתכן להצטרף לחבילה גם מעמדי תג..
הו, תודה רבה!
טוב לדעת.

אגב, ר' דניאל וויסמן - ה"ה מחולל מהפכת ה"תג" בעולם היהודי (ואף מחוצה לו); הא המפתח של התוכנה שחיה, מתפקדת, פועלת ומתחדשת עד עצם היום הזה...

ו...כן, כמובן, נרצה לשמוע תשובה לגבי הקבוצה (ואם לא קשה - גם מחירים). ובין כה נצטרך גם פונטים רגילים ('לא לתג') ל'אינדיזיין' וכו'.
תודה רבה על הכל!

• הוסף לסימניות
עדכון:
(לא נראה לי שווה)

אם יש כאלו שעובדים גם עם תג אני יכולה לאפשר לעשות המרה של 1-4 ,
כלומר – רוכשים חבילה רגילה ואם רוצים משקל מסויים מפונט תג אז זה תמורת 4 משקלים "רגילים" .
ואז ככה זה יכול לתת מענה לכל הקבוצה ,גם כאלה שעובדים עם פונטים רגילים גם כאלה שעובדים עם תג וגם כאלה שאולי עובדים גם וגם .
בסופו של דבר זה עדיף מכלום. כי בלי המבצע של הקבוצה המחיר בכלל יהיה מעל העננים.
נמתין להתפתחויות. תודה.

• הוסף לסימניות
@אהוב

רק הבנתי שהמבצע עד יום חמישי..
מקווה שנוכל למשוך אותו עוד טיפה.

• הוסף לסימניות
UP
המבצע עד היום
חבל לנו להפסיד אותו...
מי שבאמת מעוניין
שיצרף כאן את המייל שלו או במקביל ישלח לי מייל
למייל שבחתימה כדי שנריץ את העניינים עם פונטביט.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה