עזרה מענקי קורונה ארה"ב

• הוסף לסימניות
אני שואל בשביל קרוב משפחה
הוא נרשם לקבלת המענק קורונה מארה"ב
אבל הציקים לא הגיעו
האם יש דרך עדיין לקבל את המענקים
הוא מוכן לשלם או לתת אחוזים למי שיעזור לו
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בטח יש דרך!
בעלי קיבל לפני שבוע את המענק השלישי... (את 2 הראשונים עדיין לא קיבלנו, אמורים לקבל חצי שנה אחרי ההגשה...)
הוא הגיש לפני שנתיים והיה טעות בהגשה.
לפני חודש הגשנו דרך רו"ח שלקחה 300 ש"ח ועכשיו ב"ה קיבלנו....

• הוסף לסימניות
בטח יש דרך!
בעלי קיבל לפני שבוע את המענק השלישי... (את 2 הראשונים עדיין לא קיבלנו, אמורים לקבל חצי שנה אחרי ההגשה...)
הוא הגיש לפני שנתיים והיה טעות בהגשה.
לפני חודש הגשנו דרך רו"ח שלקחה 300 ש"ח ועכשיו ב"ה קיבלנו....
תודה רבה
אולי תוכלו לתת לי את פרטי הרו"ח

• הוסף לסימניות
או אולי עוד מישהו יודע על רו"ח שמתעסק בזה או ארגונים וכדו'?

• הוסף לסימניות
שלום,
לפני שנה הגשתי דרך מישהי, שאומרת שכתוב לה שזה עדיין בבדיקה, מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות?
עדיין לא קיבלתי אפילו צ'ק אחד, זה יכול לקחת שנה???
אני רוצה למצוא רו"ח אחר שיגיש לי את הדו"ח של 2021 יש המלצה?

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לקבל פרטים של רו"ח או חברות שמתעסקות בזה
ומה המחיר המקובל להגשת דוח מס ולהגשת הצהרת בנקים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה