מענקי קורונה לינואר פברואר 2022

• הוסף לסימניות
למה אין לי אפשרות להגיש בקשה, האם כי לא הודעתי בזמן אמת על בידוד או כל סיבה אחרת?
אני עו"פ.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שאין לי אפשרות להגשת בקשה (בסגנון שונה, כמו אין לך בקשות שממתינות להגשה, משהו כזה)

• הוסף לסימניות
אם מופיע שאין מענקים הממתינים ניתן לחזור אחורה ולבדוק באופציה "מענקים ששולמו והעדר זכאות"
שם מופיע שורה על מענקי אומיקרון מה הסיבה שאין זכאות

• הוסף לסימניות
אם מופיע שאין מענקים הממתינים ניתן לחזור אחורה ולבדוק באופציה "מענקים ששולמו והעדר זכאות"
שם מופיע שורה על מענקי אומיקרון מה הסיבה שאין זכאות
לא שמתי לב לשורה הזו. תודה.
מה שאני לא מבין זה שהם כותבים כיון שהיתה לי עליה ב-2021 יותר משנת הבסיס עקב מענקי הקורונה. אבל כאן אני מבקש על 2022, האם זה שייך למה שהיה ב-2021?

• הוסף לסימניות
@יהודה מילר . אני גם עם אותה בעיה.
נכנסתי ל"מענקים ששולמו והיעדר זכאות" והוא לא מראה לי סיבה למה אני לא זכאי. הוא מראה את כל הפעימות שקיבלתי בקורונה.
מה יכול להיות ?

• הוסף לסימניות
יש שם שורה אחת בין שורות אחרות שכותבת על האומיקרון, תפתח אותה.
גם אני בתחילה לא שמתי לב אליה.

• הוסף לסימניות
עכשיו מצאתי

קבצים מצורפים

• 123123.png
    123123.png
    KB 59.5 · צפיות: 28

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה