דרוש מידע מענק ארה''ב

• הוסף לסימניות
משהו שעשה את זה וקיבל את הכסף, יכול לומר לי מה הקושי בלהגיש לבד?
על מה אפשר ליפול?
תודה מראש לעונים!

• הוסף לסימניות
אם שולטים באנגלית, קלי קלות.

• הוסף לסימניות
אז לבקש ממשהו עם אנגלית שפת אם לעזור לי למלא?
מאיפה מורידים את הטפסים?
ואם אין לי חשבון בחו''ל, אין בעיות עם הצ'קים? זה מגיע רגיל או שעדיף לפתוח שם חשבון?

• הוסף לסימניות
ממליץ להשתמש בתוכנה בשם TurboTax.

• הוסף לסימניות
אז לבקש ממשהו עם אנגלית שפת אם לעזור לי למלא?
מאיפה מורידים את הטפסים?
ואם אין לי חשבון בחו''ל, אין בעיות עם הצ'קים? זה מגיע רגיל או שעדיף לפתוח שם חשבון?
יש אפשרות לפתוח חשבון בנק חו"ל דרך אתר (לא יודע איזה)
ע"פ רוב אין בעיה עם הצ'קים, אני קיבלתי הכול דרך הדואר
אבל יש כאלה שלא הגיע להם בכלל.

• הוסף לסימניות
TurboTax נותנת אפשרות למילוי הטפסים באופן ידני או באמצעות אשף ידידותי המתאים למי שלא מבין בזה.
בנוסף הם מציעים ביטוח תמורת כמה דולרים לייצג את הלקוח מול הIRS למקרה של ביקורת או משהו שיסתבך.
ולמי שמתקמצן על $50 שעולה הגירסה הבסיסית של התוכנה (במחיר הזה אפשר להגיש עד 5 דוחות), התוכנה קלה מאוד לפריצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה