קורונה מענק מטראמפ לתושבי ארה"ב

• הוסף לסימניות
האם מישהו שמע שהשלטונות בארה"ב צפויים לחלק לתושבי ארה"ב מענק כספי בעקבות הקורונה?
והאם זה רק לתושבי ארה"ב או גם לאזרחי ארה"ב שאינם תושבים?

• הוסף לסימניות
שמעתי, 1000 $
השאלה אם, איך ומתי זה יקרה.

• הוסף לסימניות
שמעתי ברדיו ב'כאן' לא זוכר בדיוק מתי, דיברו ע"ז שם.
זה לא מפליא, זה סוג של חסילות סיוע / בדומה למענק שנותנים אחרי אסון טבע וכל מיני כאלה, לעזור מהממשלה לתושבים.
כשיש כסף כמו זבל.. נו.
ג"כ קמפיין בחירות של מיליארדר..

• הוסף לסימניות
יש לי אזרחות אמריקאית אני גם אקבל?

• הוסף לסימניות
יש לך גם מקור רשמי?
אחרי בירור

כל הענין של טראמפ [חוץ מפוליטיקה] הוא לסייע לתושבי ארה"ב שמתגוררים שם בזמן המגיפה כי רבים נפגעו כלכלית
אין לו ענין כאן.
שכאו תעשה את זה ממשלת ישראל.
אבל אני אשמח אם אגלה שנאמר לי לא נכון

• הוסף לסימניות
אזרחים שמתגוררים בארץ גם זכאים
מבדיקה

• הוסף לסימניות
אם האזרח הוא המפרנס אז זכאים
ומי שעדיין לא הגיש את הבקשה ל2019 לקיצבת הילדים הכי טוב.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת,
האם עלי לדווח עכשיו על כל הכנסותי מהרגע הראשון?
וכמה משלמים שם בט"ל?

האם זה משתלם בכלל?
מבחינת מס הכנסה בארץ, בט"ל (למקבלי קצבאות נכות, למשל)?

• הוסף לסימניות
את ההצהרת הון מדווחים 6 שנים אחורה.
יש פה שני נושאים
יש את הדיווח של ההכנסות שעליהם מקבלים את הקיצבת ילדים - יש טבלה מדוייקת של לפי גובה ההכנסה גובה הקיצבה
ויש את ההצרת הון שזה בעיקרון חובה לדווח אם יש לך באיזה מקום למעלה מ10K דולר כולל קופת הפנסיה/גמל ועו"ש

את המענק לקורונה מקבל מי שמדווח על ההכנסות.
עד כמה שאני יודעת שמי שמשלם פה בארץ מס הכנסה לא משלם גם שם, אין כפל במיסים.
בכל מקרה כדאי להתיעץ עם רואה חשבון שמטפל בדברים האלו
לדוגמא יש את בוקסבוים במודיעין עילית - משרד גדול
ויש עוד מישהי בירושלים - ממש מוצלחת וזולה יותר
מי שרוצה פרטי התקשרות שתפנה בפרטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה