מענק עבודה-נחשב כהכנסה לעניין ארנונה?

• הוסף לסימניות
אודה למי שיכול להביא את המקור בחוק.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
האם כשמקבלים מענק עבודה מקבלים ביחד עם זה אסמכתא שמדובר במענק עבודה?
יש לי בעו"ש הפקדה משע"מ.
במחלקת ארנונה פקידה אחת אמרה שמענק עבודה נחשב כהכנסה ופקידה שניה אמרה שאני אביא אסמכתא שמדובר במענק עבודה.
איך יכול להיות לי אסמכתא?
אין לי שום אסמכתא חוץ מזה שבחשבון העו"ש כתוב שע"מ

• הוסף לסימניות
האם כשמקבלים מענק עבודה מקבלים ביחד עם זה אסמכתא שמדובר במענק עבודה?
יש לי בעו"ש הפקדה משע"מ.
במחלקת ארנונה פקידה אחת אמרה שמענק עבודה נחשב כהכנסה
היה לי אותו מקרה אצלנו בעיריה
לא כל הפקידים מודעים לזה שע"פ חוק זה אינה נחשב כהכנסה
בסוף הסכימו שאע"פ חוק זה אכן אינו נחשב כהכנסה
איך יכול להיות לי אסמכתא?
עו"ש שמופיע שם שע"מ ואם יש לך איזה אישור זכאות למענק עבודה או משהו דומה אולי יותר טוב.

• הוסף לסימניות
היה לי אותו מקרה אצלנו בעיריה
לא כל הפקידים מודעים לזה שע"פ חוק זה אינה נחשב כהכנסה
בסוף הסכימו שאע"פ חוק זה אכן אינו נחשב כהכנסה

עו"ש שמופיע שם שע"מ ואם יש לך איזה אישור זכאות למענק עבודה או משהו דומה אולי יותר טוב.
מאיפה יש אישור כזה?
בחיים לא קיבלתי אישור על מענק עבודה שמתקבל.

• הוסף לסימניות
טוב לדעת!
כי לי פעם כן החשיבו את זה כהכנסה(רק את התשלום שנכנס ב3 חודשים אחרונים של השנה שעל זה עשו את החישוב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה