דרוש מידע מענק עבודה- שאלת תם..

• הוסף לסימניות
האם 2 בני זוג עובדים זכאים כל אחד בנפרד למענק עבודה? או מענק אחד לכל בית אב?
כמו"כ, רשום שתקרת ההכנסה לחודש הינה כ-7,400 ש"ח , מדובר על סך הכנסות בני הזוג או כל אחד בנפרד?

• הוסף לסימניות
ז"א, כל עוד 2 בני הזוג בנפרד, לא עוברים את תקרת ההכנסה, נוכל לקבל את הסכום המקסימלי לכאורה, פעמיים? כל אחד בנפרד?

• הוסף לסימניות
לגבר יש סכום מקסימלי שלו ולאשה יש סכום מקסימלי שלה (זה לא אותו סכום)
וזה לא רק לא עוברים את תקרת ההכנסה (זה מסכום מסוים עד סכום מסוים)
ראיתי טבלה של זה - לא זוכרת איפה- על איזה סכומים וכמה מקבלים

• הוסף לסימניות
אני משתכרת פחות משכר מינימום ובעלי עובר את סף המכסה, ובכ"ז אנחנו לא זכאים,
הבנתי שהם מצרפים את המשכורות של 2 בני הזוג בשביל החישוב לזכאות.

יש טעם להגיש השנה שוב בקשה?

• הוסף לסימניות
אם את לא עוברת את סף המכסה את זכאית לקבל מענק עבודה
אלא אם כן הבעל מקבל סכום גבוה בהרבה מהמכסה
אני לא יודע איך מחשבים את זה אבל אפשר לבדוק בסימולטור

למה לא להגיש בקשה? זה עולה כסף???

אגב היה לי שנה שהייתי כמעט בטוח שאני לא זכאי למענק עבודה
ובכל אופן הגשתי
והופתעתי לגלות שאני זכאי

• הוסף לסימניות
אם את לא עוברת את סף המכסה את זכאית לקבל מענק עבודה
אלא אם כן הבעל מקבל סכום גבוה בהרבה מהמכסה
אני לא יודע איך מחשבים את זה אבל אפשר לבדוק בסימולטור

למה לא להגיש בקשה? זה עולה כסף???

אגב היה לי שנה שהייתי כמעט בטוח שאני לא זכאי למענק עבודה
ובכל אופן הגשתי
והופתעתי לגלות שאני זכאי
בדקתי בסימולטור וסכום הזכאות נמוך מידי בשביל לקבל את תמורתו.

הם כן מחשבים לפי המשכורות של שני בני הזוג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה