מענק עבודה 2018

זאת אומרת שאם נניח המשכורת החודשית היא 6000 ש"ח אז לכאורה בחודש יוני יחושב משכורת של 18000 ש"ח?
וכל ההכנסה השנתית תחולק ב7 חודשים??:(:(:mad:
כלומר הלך על המס הכנסה שלילי של 2020 בגלל השטות הזו?:mad::mad::(:confused:
הבנתי נכון?
לצערי הבנת נכון

לתקן את התלושים
אבל זה לא פשוט לתקן תלושים ועוד כזה הרבה חודשים אחורה
יש איך לתקן תלושים?
רק החודש הוא נרשם כעובד למרות שהתחיל לעבוד מתחילת מאי כי רק עכשיו גמרו לסדר את כל האישורים הנצרכים
יש איך להוציא תלוש על מאי אחרי חודש יוני?
זה לא יכול להיות רק בתור הפרשים??
אשמח למידע

יש איך לתקן תלושים?
רק החודש הוא נרשם כעובד למרות שהתחיל לעבוד מתחילת מאי כי רק עכשיו גמרו לסדר את כל האישורים הנצרכים
אשמח למידע
אם תיק הניכויים של המעסיק היה פתוח כבר במאי-
ניתן לתקן את התלושים של חודש מאי. (2020 כמובן)

יש איך לתקן תלושים?
אשמח למידע
חשבתי מדובר על 2019 וזה מסובך
אם על 2020
אז כבר @ליבי גלבשטיין ענתה
וזה פשוט

בהצלחה

יש לי שאלה
אני עצמאית.
לפני 3 ימים הגשתי בקשה למס הכנסה שלילי.
פספסתי את השורה של הסימון שאני עצמאית,
נכתב לי בסיכום שאיני זכאית מאחר ולא דווח ע"י שום מעסיק שאני עובדת.
לא ניתן לי אפשרות לתקן.
מה עלי לעשות
תודה מראש לכל העונים!

יש לי שאלה
אני עצמאית.
לפני 3 ימים הגשתי בקשה למס הכנסה שלילי.
פספסתי את השורה של הסימון שאני עצמאית,
נכתב לי בסיכום שאיני זכאית מאחר ולא דווח ע"י שום מעסיק שאני עובדת.
לא ניתן לי אפשרות לתקן.
מה עלי לעשות
תודה מראש לכל העונים!
תשלחי להם מייל עם מסמך על הכנסות (אני לא יודעת מה מגישים עצמאים) משהו שחופף ל106/126 של שכירים

לא הבנתי זה לא אמור להיות תלוי בפקידה.
ההכנסות שדווחו למס הכנסה הן בדוח השנתי והן בדיווחים של ביטוח לאומי על דמי לידה שהתקבלו הם מה שקובעים
גם אני סבור כך שזה לא תלוי בפקידה, הבעיה היא שהיא החליטה שזה כן קשור אליה. וכפי מה שהבנתי כאן ומההודעות שלך, זה שהדמי לידה מחושבים בשנה בה הם נכנסו לבנק בפועל, אבל הפקידה הודיעה לנו חגיגית שהיא מחשבת את זה לפי חודשי החופשת לידה שהיו ב2018 ולא לפי השנה שזה נכנס כלומר 2019, השאלה שלי איך בעצם אני מוכיח לרת המיסים/פקיד שומה, שזה לא נכון, והפקידה הזו החליטה לעשות משהו נגד החוק/הכללים.
עוד נתון, האם ייתכן שהסיפור הוא כי הגשנו את התביעה לביטוח לאומי בסוף 2018? שאז בביטוח לאומי כבר רואים את זה ב2018 ולמרות שזה נכנס בפועל ב2019 זה יחושב על 2019?
תודה רבה.

דמי לידה נרשמים בדוח השנתי למס הכנסה לפי האישור מהביטוח לאומי באותה השנה בה התקבלו

דמי לידה נרשמים בדוח השנתי למס הכנסה לפי האישור מהביטוח לאומי באותה השנה בה התקבלו
מה הכוונה דוח שנתי למס הכנסה? האם אני גם יכול לראות את הדוח הזה או שזה מועבר ישירות לרשות המיסים? וגם, האם זה יכול לשמש כהוכחה לטענתי שצריך לחשב את הדמי לידה על השנה בה התקבלו ולא כמו שחישבו לי ברשות המיסים?

מה הכוונה דוח שנתי למס הכנסה? האם אני גם יכול לראות את הדוח הזה או שזה מועבר ישירות לרשות המיסים? וגם, האם זה יכול לשמש כהוכחה לטענתי שצריך לחשב את הדמי לידה על השנה בה התקבלו ולא כמו שחישבו לי ברשות המיסים?
למה שלא תוציאו אישור מביטוח לאומי,
ותלכו איתו למס הכנסה?
זוהי ההוכחה הכי טובה.

למה שלא תוציאו אישור מביטוח לאומי,
ותלכו איתו למס הכנסה?
זוהי ההוכחה הכי טובה.
שלחנו את האישור (אישור שנתי למס הכנסה על גמלאות) לרשות המיסים. אבל עדיין הם טענו שדמי הלידה שייכים ל2018 כי אז היו חודשי החל"ד, והתשלום התקבל עבורם.
איך אני באמת יכול להוכיח שזה לא אמור להיות כך?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה