מענק עבודה 2021

• הוסף לסימניות
אם בחלק מהשנה הייתי בחל"ת ואח"כ לא חזרתי לעבודה. (כל השנה הייתי עצמאית)
דמי האבטלה מחושבים לי כחלק מההכנסה השנתית?

• הוסף לסימניות
מענק עבודה, כשמו כן הוא מענק על עבודה.
תקופת אבטלה, אינה תקופת עבודה ולא מצטרפת לזכאות.

• הוסף לסימניות
מענק עבודה, כשמו כן הוא מענק על עבודה.
תקופת אבטלה, אינה תקופת עבודה ולא מצטרפת לזכאות.
על התקופה שבה קיבלתי אבטלה, אני יודעת שלא אקבל.
אך הייתה לי שאלה אם למלאות במענק עבודה שהייתי שכירה בתקופה בה הייתי בחל"ת. שאלתי את מס הכנסה כך-
בשנת 2020 הייתי עצמאית וגם שכירה, בקורונה יצאתי לחל"ת עד אמצע 2021, אחרי החל"ת לא חזרתי לעבודה ונשארתי רק עצמאית. האם עלי למלאות בטופס למענק עבודה שהייתי שכירה? חל"ת נקרא שהייתי שכירה?
וזה מה שענו לי-
שלום רב, חלת אכן נקרא הכנסות משכיר- זאת במידה וקיבלת קצבת אבטלה

זה אומר שההכנסות שלי גבוהות יותר (וכוללות גם את האבטלה). יכול להיות שכתוצאה מכך, אפסיד את המענק עבודה. לא?

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי ההכנסות מדמי אבטלה לא נחשבות בכלל.
ולכן סביר יותר שזה רק לצורך המילוי בטופס כדי שלא יהיו תקלות בבדיקת תיקי הניכויים.

אבל אני לא יודע כלום.

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי ההכנסות מדמי אבטלה לא נחשבות בכלל.
ולכן סביר יותר שזה רק לצורך המילוי בטופס כדי שלא יהיו תקלות בבדיקת תיקי הניכויים.

אבל אני לא יודע כלום.
תודה.
מה יקרה אם אני לא אמלא שהייתי שכירה?
יכול להיות בעיה אם יעלו על זה אח"כ?

• הוסף לסימניות
מענק עבודה- זה רשות המיסים - יש להם את המידע הזה זה לא כמו עירייה או משרד התמת וכדו'

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול-
מתי והאם צריך להגיש בקשה למענק עבודה אם ב2020 אישרו?
ומתי עד מתי אפשר להגיש?

• הוסף לסימניות
כל שנה מגישים מחדש, ואפשר עד סוף נובמבר לפחות.

• הוסף לסימניות
קופצת גם כן על האשכול,
מה פירוש הסעיף שכתוב שם על דירה?

• הוסף לסימניות
פשוט מאד.

האם יש לכם זכות בדירה שהיא לא דירת המגורים שלכם. (כלומר דירה או קרקע נוספת).

• הוסף לסימניות
אוקי.
אם יש דירה נוספת -אין זכאות...
הבנתי נכון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא מורה.
אם יש תלושי שכר אז כן, אם לא אז לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה