מעצבת מטבחים עם ניסיון- יש לי שאלה על שיש

• הוסף לסימניות
מחפשת דגם של שיש בצבע שמנת, יפה עם טקטסורה נעימה למטבח אנגלי מהסדרות הישנות (עד 4). יש למישהי רעיון שיש לה ניסיון אתו?

• הוסף לסימניות
לשיש אבן קיסר יש המון דוגמאות שיכולות להתאים לך. השיש איכותי.

• הוסף לסימניות
אני מאד אוהבת את ה4230.
אל תסתכלי באתר של קיסר, כי אין קשר בין התמונה שם למציאות.
תחפשי לראות בקטלוג פיזי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אכן, טעות סופר.
ערכתי
תודה
אכן הוא מתאים גם למטבח אנגלי.

בלובי של מלון כינר עשו את המדרגות המסתובבות מהסדרה הזאת של אבן קיסר.
מנהלת המשק "מברכת" את המעצבת על זה. קשה להם לנקות את זה כל הזמן.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יהיה לי קשה לתחזק כזה שיש? עדיף לקחת שיש אפור בשביל הפרקטיקה או שהוא יהרוס לי את המטבח?

• הוסף לסימניות
4230 דגם מצוין ופרקטי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ה4230 הוא לא חום? ככה נראה באתר.
מה עם שיש אפור משהו כמו 4030, הולך או הורס?

• הוסף לסימניות
4230 הוא בגוון מוקה

• הוסף לסימניות
WhatsApp Image 2019-11-03 at 13.13.08.jpeg
4230 הוא שיש לא יקר יחסית. הוא לא בסדרה של העורקים. עם תאורה מתאימה יוצא לא רע . מצורף תמונה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הכיורים שם לבנים הכיורי שמנת הם ממש צהבהבים. השיש די פרקטי לניקוי

• הוסף לסימניות
היי שלום אנחנו בממלכת השיש מבצעים משטחי מטבח מקיסר גרניט וכו" נשמח לתת לך שירות 0556692265 - שלמה או בפרטי כמובן.

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2019-11-10 at 13.13.39.jpeg
    WhatsApp Image 2019-11-10 at 13.13.39.jpeg
    KB 116.6 · צפיות: 142

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

ב"ה הגענו לדירה שלנו
כלומר עומדים לעבור אליה בעוד חודש+
הדירה כרגע לא נעימה למגורים
ורציתי להתייעץ לגבי כמה נושאים
מצרפת תמונות של הדירה כרגע

1. חיפוי רצפה פרקט, יש למישהי המלצה למקום איכותי? אין לי תקציב כרגע להחליף בכל הבית ריצוף
דבר נוסף באותו ענין, מה עושים עם הפאנלים? להוריד ולהצמיד סרגל קרניז?
2. יש לי כבר קרניז נחמד בכל הבית, כולל הסלון, הומלץ לנו על לדים בתוך הקרניז וכן ריבוע לדים בתקרה-ללא גבס+נברשת
חשבתי על טפטים בקירות, בעצם קיר כח אחד ושאר הקירות צבועים בשמנת
אבל, אני נורא אוהבת ירוק, והצבעים כרגע הם שמנת וונגה בריהוט, הווילון גם יהיה שמנת, מומלץ יותר שמנת?
3. תאורה, התאורה במסדרון ובשירותים, מזכירה תאורת אינקוויזיציה או מרתפי שב"כ... ממש עשה לי רע, חשבתי על לדים נחמדים, מה מומלץ?
מישהו המליץ לי במסדרון לשים שוב, לדים בתוך הקרניזים, ועוד כמה מנורות מעוצבות מהקיר, חשבתי גם לחפות את קירות המסדרון בטפטים שמנת
4. כיור לנטילת ידיים במסדרון, א' הארון שבור והקרמיקה מחרידה, חשבתי שארון אני אקנה באיקאה+כיור, מה אומרים? ולגבי הקרמיקות, יש חיפוי יפה לקרמיקות מהסוג הזה?
5. אותו דבר באמבטיה ובשירותים-צריכה חיפויים יפים גם לשם
6. יחידת הורים, מחפשת ארון איפור\תרופות יפה עם מראה וכן לארון מתחת לכיור-שוב, ללכת על איקאה?
ומה לגבי חיפוי רצפה באמבטיות ובשירותים? מומלץ? (בכ"א מקומות לחים יותר)
7. הדלתות בכל הבית-מעץ, כרגע בצבע שמנת, הדלתות מיושנות, אבל אין לנו תקציב להחליף אותן, באיזה צבע מומלץ לצבוע אותן שתהיינה בגוון יותר טרנדי? חום בהיר? כהה?
תודה!
DSC_7370.jpgDSC_7386.jpgDSC_7376.jpgDSC_7383.jpgDSC_7382.jpg

תודה רבה!
שלום לכולם,
אני עומדת לפני קניית דירה ורוצה לעשות בה שיפוץ חלקי.
לא שיפצתי אף פעם ואין לי מושג איך מתחילים, אז אשמח גם להבין איך נראה התהליך עם מעצבת פנים – פגישת ייעוץ? תכנון? ליווי?

מה שחשוב לי:

• לעבוד עם מישהי לא יקרה מדי, שמתאימה גם לשיפוץ סטנדרטי
  • נוחות ופרקטיות לפני הכול – פתרונות חכמים לניצול מקסימלי של השטח, עם מינימום שבירת קירות ועלויות שיפוץ.
  • יצירתיות במציאת פתרונות לאילוצים.
  • זמינות וסבלנות – שתוכל לשבת איתי, להבין את הצרכים וללוות אותי בתהליך.

בנוסף, ממה שהבנתי וכדי לוודא התאמה, חשוב לבדוק:

• ניסיון בפרויקטים דומים (דירות קטנות/תקציב מוגבל).
  • יכולת הקשבה לצרכים של הלקוח ולא "לדחוף" סגנון שלא מתאים.
  • שקיפות בתקציב – לדעת מראש מה העלויות של המעצבת ומה הצפי לעלות השיפוץ.
  • זמינות אמיתית גם לפגישות וגם לשאלות תוך כדי הדרך.
  • המלצות וליווי – לשמוע מלקוחות קודמים על החוויה איתה.
  • קשרים עם בעלי מקצוע – יתרון אם יש לה אנשי ביצוע טובים ואמינים שהיא רגילה לעבוד איתם.

שאלה נוספת – האם חשוב שהמעצבת תגור באזור שלי, או שזה לא משנה?

אשמח מאוד להמלצות מניסיון אישי 🙏
אשמח לרעיונותיכן הפוריים. חדר בנות עם עמוד כרסתני שמגביל את האפשרויות. השינוי מהתוכניות - החלון גדול בהרבה, ומגיע עד הקיר הפינתי.
החדר אמור להכיל מיטת שלישיה, ארון בגדים גדול, ארון מצעים (מאחורי המיטה) ומכתביה.
זו ההעמדה הראשונית שלפיה תכננתי בבניה את נקודות החשמל וכד' בחדר. החסרון המשמעותי שכדי לרדת מהמיטות נדרש ממיטה אחת אל חברתה. חסרון נוסף שהגישה לארון חסומה כשהמיטה פתוחה, מצד שני אני בכל מקרה ממעטת מאוד להכנס לחדר כשהילדים כבר במיטות, מחשש שיתעוררו:)
מידות חדר בנות_page-0001.jpgהעמדת ריהוט חדר בנות_page-0001.jpg
רוצה חדר מעוצב בסגנון כפרי, אלגנטי מעט וחמים, אבל מצד שני לא יכולה לאבד את הפרקטיקה. כרגע צריכה כל ס"מ כמעט בכדי להקדיש אותו לסתם חללי נוי בתוך הנגרות. מחפשת עדין את האיזון.

מתלבטת כרגע ממש לגבי הנקודות הבאות:
1. שילוב שולחן בארון - איך אתן ממליצות לשלב בצורה שלא יהיה מראה כבד מדי.
2. מדפים מעל השולחן - ממליצות על כוורת קלאסית (3 תלמידות חרוצות שעתיד ארוך בע"ה לפניהן) או שיש רעיון מעניין יותר?
3. מקום נגיש לילקוטים - ארון פינתי מאיזור השולחן יבוא לשימוש לדעתכן? חשוב לי שיהיה נגיש כדי להקטין הסתברות שהילקוט ישאר זרוק בחדר...
4. שילוב העמוד בעיצוב הארון - איך הייתן משלבות את העמוד? מחפות כמו הארון שיהיה ארון דמה, או דווקא שוברות איתו את הרצף של הארון-ארון מצעים?
5. חומרים - בצבע בתנור יש כמובן הרבה יותר פונקציות, מצד שני - מדובר בחומר רגיש לחדר לילדים. אשמח לעצות פרקטיות מניסיון איך אפשר לעצב חדר מלא ענין אבל פרקטי.
6. מיטה מרופדת - אשמח לשמוע מבעלות ניסיון איך התחזוקה שלה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה