מתחילות לוקחות 3,000-3,500+כמה עולה עיצוב מטבח משלב התכנון כולל ביקור בבית) הדמיה,
לא כל מי שנמצאת פה ומגיבה הרבה זה אומר שהיא עם רזומהיש גם עיצוב לפי תוכנית בלי ביקור שבטח מייקר
יכולה להגיד לך שלפני תקופה רשמתי פה שאני מחפשת שלחו לי הרבה מאד הצעות מחיר באישי
היו כמה וכמה מעצבות גם כאלה שרואים אןתן פה הרבה ועם רזומה עשיר שהציעו לי באזור ה 2,000 ( והיו כמה שגם פחות )
מאד נחמד לכתוב ככה בצורה נחרצתלא כל מי שנמצאת פה ומגיבה הרבה זה אומר שהיא עם רזומה
2000 זה מחיר בדיחה למטבח....
מינימום 3500 למעצבת עם קצת ניסיון
ממשיחה עם הנחרצותמאד נחמד לכתוב ככה בצורה נחרצת
בפועל יש הרבה מאד מעצבות עם נסיון שצריכות עבודה ומציעות את שרותיהן במחיר הזה , גם אם את קוראת לו בדיחה
אין לי בעיה שתהיי נחרצתממשיחה עם הנחרצות
מעצבת שלוקחת מחיר כזה כשיש לה ניסיון עושה מעצמה ומהמקצוע צחוק
זה יוצא שעתי פחות משכר מינימום
או שהיא לא נותנת את כל החבילה הכוללת בליווי
100%אין לי בעיה שתהיי נחרצת
רק מספרת בפועל מה היו ההצעות שקיבלתי ( ולא אחת, בערך 10 במחיר הזה )
זה לא עניין של עושה צחוק מעצמה או מהמקצוע.מעצבת שלוקחת מחיר כזה כשיש לה ניסיון עושה מעצמה ומהמקצוע צחוק
זה יוצא שעתי פחות משכר מינימום
או שהיא לא נותנת את כל החבילה הכוללת בליווי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים