עזרה מעקב אחרי דרכון, דחוף!

• הוסף לסימניות
הסתדרת?
א''כ אשמח לשמוע איך.
ממש סייעתא דשמיא !!!
מחר בעז"ה הטיסה,
בפורים בלילה זה הגיע לסניף המיון במודיעין,
והיום זה הגיע לסניף בעיר, ומיד תוך כמה שעות זה הגיע אלינו,
מנסיוני (שצברתי בשבועיים האחרונים) כל הפניות למשרד הפנים בכל הדרכים לא הועילו ואין להם שום דרך לזרז את ההנפקה
פניתי לקו החם של 'דגל התורה' ולאחר בירור ענו לי שזה יגיע בשבוע הקרוב אבל לא נראה לי שהם יכולים לזרז
כל שאר הדברים לא הועילו....
כמובן רק תפילות ואמונה להשי"ת
בהצלחה רבה!!!

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
הנפקנו דרכון חדש לפני יותר מחודשיים, וטרם הגיע אלינו.
הטיסה במוצ"ש הקרוב,
הלשכות סגורות עד יום ראשון (גם המענה הטלפוני)
יש דרך לברר את מס' המעקב לפחות?
אני כמעט בטוחה שזה הגיע לסניף הדואר.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי דרכון לפני פסח והטיסה מתקרבת ובינתיים לא רואים שום אור באופק האם יש מישהו שיכול לעזור לנו בזה מנסיון?

• הוסף לסימניות
אני התקשרתי והיה מענה תוך 20 דקות ונתנו לי מספר שברגע שזה נכנס לחברת משלוחים יש לך מעקב המספר 036799955

• הוסף לסימניות
לאיפה צריכים להתקשר לדעת אם הדרכון הגיע או לא?
תודה
אשמח לתשובתכם

• הוסף לסימניות
אישתי עשתה דרכון בדיוק לפני חודש והספקנו כבר לחזור לישראל מחופשה של שבוע

• הוסף לסימניות
דחוףף!!!!
מישהו לעזרה בנושא??

• הוסף לסימניות
עשיתי דרכון והגיע לי הודעה קולית שהדרכון נמצא בלוקר, ואם לא לוקחים אותו עד 72 שעות הוא חוזר לרשות האוכלסין, רק מה שהתברר שהם שלחו הודעה כבר לפני שבוע ולא עניתי, וכנראה שהדרכון חזר לרשות האוכלסין, איך אפשר לפנות אליהם שישלחו שוב פעם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה