דרוש מידע מערכת טלפונית לאיתור גמ"ח

• הוסף לסימניות
מחכה כבר שמישהו יקים מערכת טלפונית שתהיה מחולקת לפי ערים
כל בעלי הגמחי"ם יהיו מחוברים אליה,
ואז מי שצריך משהו ישאיר הודעה (לדוג' אני מחפש תרופה פלונית)...
ובעל גמ"ח שיש לו יצור איתו קשר ויתאם איתו זמן שיבוא לקחת.

מה דעתכם?
אולי יש פה מישהו/מישהי שיוכלו לפתח מערכת כזו?

למה כשמחפשים תרופה או כל דבר אחר בגמחי"ם צריך לעבור על כל הרשימה ואז למצוא מישהו במרחק ניכר מהבית?

נשמח לשמוע תגובות

• הוסף לסימניות
נשמע לי יותר מידי עבודה לבעל הגמ"ח,
הוא עושה חסד, אבל להקשיב לכל ההודעות?
זה בעצם להעביר את העבודה הקשה אליו.
לא? (אם הבנתי אותך נכון.)

• הוסף לסימניות
נשמע לי יותר מידי עבודה לבעל הגמ"ח,
הוא עושה חסד, אבל להקשיב לכל ההודעות?
זה בעצם להעביר את העבודה הקשה אליו.
לא? (אם הבנתי אותך נכון.)
באמת בעיה שאין לי פיתרון.
אבל זה טוב שיהיהו מחוברים לזה גם אנשים פרטיים (שאין להם גמ"ח רישמי), ואם יש להם בבית יוכלו גם לעזור

• הוסף לסימניות
עכשיו עולה לי רעיון חדש
שהמערכת תהיה מחולקת לפי ערים > קטגוריות ואז המערכת תעביר את השיחה לבעל הגמחי"ם, הראשון יענה שאין לו וינתק, המערכת תחייג לשני וכן הלאה.
זה כבר נשמע יותר טוב?

• הוסף לסימניות
זה דומה לרעיון של פינדרלה (מיי סמארטי ז"ל) רק בטלפון
תזהר שלא יתבעו אותך על העתקת הרעיון

• הוסף לסימניות
מה זה פינדרלה?
מתוך האתר

מה זה פינדרלה?​

פינדרלה הוא "מנוע מציאה" הבנוי מאלגוריתמים מתקדמים המאפשרים להחליף את צורת החיפוש המתישה והמיושנת.​

כשאתה מחפש נותן שירות או בעל מקצוע במקום לבזבז ימים על חיפושים מיותרים, שיחות טלפון, השוואת מחירים והסברים מתישים, ב"מארקט פלייס" של פינדרלה פשוט בוחרים את סוג השירות, עונים על שאלון קצר והפניה נשלחת לאלפי אנשי מקצוע זמינים שעונים עם הצעת מחיר תוך שניות.
נגמרו ימי החיפושים - מוצאים עבורך בקלות כל נותן שירות.

• הוסף לסימניות

מה זה פינדרלה?​

פינדרלה הוא "מנוע מציאה" הבנוי מאלגוריתמים מתקדמים המאפשרים להחליף את צורת החיפוש המתישה והמיושנת.​

כשאתה מחפש נותן שירות או בעל מקצוע במקום לבזבז ימים על חיפושים מיותרים, שיחות טלפון, השוואת מחירים והסברים מתישים, ב"מארקט פלייס" של פינדרלה פשוט בוחרים את סוג השירות, עונים על שאלון קצר והפניה נשלחת לאלפי אנשי מקצוע זמינים שעונים עם הצעת מחיר תוך שניות.
נגמרו ימי החיפושים - מוצאים עבורך בקלות כל נותן שירות.

ממש לא חשבתי להעתיק את הרעיון.
לא הכרתי בכלל את האתר, (ובמאמר המוסגר לא חושבת שראוי להשתמש באתר חילוני שכותב שנותן שירות 24/7, עדיף לפרנס חרדים עובדים)

• הוסף לסימניות
חושב על אופציה להקים מערכת, השאלה, איך באמת מתקשרים לכל אחד ואחד...
צריך עיון...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מחכה כבר שמישהו יקים מערכת טלפונית שתהיה מחולקת לפי ערים
כל בעלי הגמחי"ם יהיו מחוברים אליה,
ואז מי שצריך משהו ישאיר הודעה (לדוג' אני מחפש תרופה פלונית)...
ובעל גמ"ח שיש לו יצור איתו קשר ויתאם איתו זמן שיבוא לקחת.

מה דעתכם?
אולי יש פה מישהו/מישהי שיוכלו לפתח מערכת כזו?

למה כשמחפשים תרופה או כל דבר אחר בגמחי"ם צריך לעבור על כל הרשימה ואז למצוא מישהו במרחק ניכר מהבית?

נשמח לשמוע תגובות
בקרוב ממש זה קרוה בבית שמש
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה