מעשה בקוגל...

• הוסף לסימניות
רק חשוב לגרד את זה שיהיה הכי דק שאפשר במעבד מזון שלך, רק כך זה יוצא באמת טעים...

• הוסף לסימניות
סורי גם אני מכינה בחצי. פשוט רגילה מהכפלת הכמויות.

• הוסף לסימניות
מי רוצה
רוצה לשמוע
מעשה בקוגל
התפשל ל"מילה סלע"
כל שבוע קוגל...

באו ניקיות לעזר
להצלת הקוגל
וברוך ה' יצא כאן
לתפארת-

*קוגל!

רבניותי, הצלתן לי את המאפה השבתי שלנו!
יצא קוגל מדהים, נחתך יפה, וכמובן החל תהליך חיסול מהיר ומתלהב ע"י בני הבית...

תודה לכם!
תבוא ותעלה אף זכות החסד הזה ותכריע את כף המאזניים...

שנה טובה!

* לניקים צעירים במיוחד: נכתב על בסיס הספור המיתולוגי "אליעזר והגזר..."

• הוסף לסימניות
תני את המתכון הסופי להצלחה, במה, כמה ואיך השתמשת! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;n5096616:
מי שלא אוהבת שרוף ניתן לשים מלמעלה ניר אפיה (זה תמיד עדיף מניר כסף)

למה?
מה נותן הנייר אפיה?

• הוסף לסימניות
אע"פ שהקוגל הצליח, בכ"ז אכתוב את עצתי שיתכן ותשדרג לך את הטעם ותחסכי בכלים:
להקציף ביצים שלימות + מלח ופלפל כמה דקות
אני מחליפה סכין וטוחנת את התפו"א לאטריות
שופכת בהדרגה לתבנית חד פעמית ומערבבת כל פעם קצת
לאפות בחום מקסימלי 60-75 דקות
נשאר לי לשטוף רק את המעבד מזון והדיסקיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה