מעשיות...

• הוסף לסימניות
מעריצה את היכולת לצבוע בשחור לבן, ועדיין להוציא אומנות בכל המובנים, איורים שכיף להסתכל עליהם, נעימים בעין ומרתקים! אני מתערבת שהספר יהיה להיט.... :)

• הוסף לסימניות
מעריצה את היכולת לצבוע בשחור לבן, ועדיין להוציא אומנות בכל המובנים, איורים שכיף להסתכל עליהם, נעימים בעין ומרתקים! אני מתערבת שהספר יהיה להיט.... :)
וואי וואי...תודה!! אין פה סמיילי מסתתר מרוב אדמומיות...:p
תודה!!!:):):)

• הוסף לסימניות
באמת יפה :eek:(סמיילי מסמיק)
יש לך גם בצבעוני או או בתחילה ציירת בשח"ל

• הוסף לסימניות
אנאל, ציורים מדהימים!!!
לי היה הכבוד לעמד את הספר ולעצב לו את הכריכה,
והשילוב בין הציורים המפורטים והמושכים את העין לבין הכתיבה הקולחת פשוט מושלם.

הדמית הספר.png

2.png

1.png

• הוסף לסימניות
אנאל, ציורים מדהימים!!!
לי היה הכבוד לעמד את הספר ולעצב לו את הכריכה,
והשילוב בין הציורים המפורטים והמושכים את העין לבין הכתיבה הקולחת פשוט מושלם.

צפה בקובץ המצורף 312180
צפה בקובץ המצורף 312176
צפה בקובץ המצורף 312178

וואו!!! אלופה שאת! זה נראה מושלם!!!
איזה כייף! תודה שהראית לי:D עכשיו אני מתרגשת פי שניים!!
גם ספר ראשון שאני מאיירת וגם יצא כ"כ יפה!
בזכותך:):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה