מעתיקנית :)

• הוסף לסימניות
אני חדשה פה, ורציתי שתכתבו מה אתם אומרים.... הסתכלתי מספר וציירתי.... ביד כמובן ;)

קבצים מצורפים

• פישל.jpeg
    פישל.jpeg
    KB 149 · צפיות: 36
  • פישל.jpeg
    פישל.jpeg
    KB 149 · צפיות: 33
  • פישל.jpeg
    פישל.jpeg
    KB 149 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
לדעתי מהמממם!!
את בטוחה שלא שמת על הספר את הדף וככה העתקת?:);)
ממש אהבתי.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!!
כישרון!!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
גוד גוד גוד
יש הרבה סיכוי

גם להעתיק זה לא פשוט---
יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
תודה תודה.
הבעיה שאני בעיקר מעתיקה, כלומר לא למדתי, ואני בעיקר מציירת אנשים ודברים שאני מסתכלת עליהם. אני לא מצליחה "להמציא" ציורים לבד.... כשאני מעתיקה אני מצליחה לצייר את כל הסגנונות. השאלה אם זה כשרון ציור או כשרון העתקה...

• הוסף לסימניות
מהמםםם!!
כשרון זה בטוח!
פעם הבאה תעשי את הקשקושים שלך על תמונה שלי בסדר?:D:D
אפשר לשלוח לך???איך בא לי........

• הוסף לסימניות
עכשיו אני בטוח שבמבחנים קיבלת רק 100! (העתקה מושלמת...)

• הוסף לסימניות
אני לא ממש מבדילה מהוא הציור שציירת ומהיא התמונה בספר?
או שלא שלחת את התמונה שבספר
אבל ניראה ממש מדויק!
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
זה אותו ציור, בטעות זה עלה 3 פעמים....
אתם יודעים, פעם ראשונה.... ;)
תודה לכל המגיבים :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה