כללי מפגש מעצבות בפרוג ביום ראשון הקרוב

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הודעה אודות מפגש מקצועי בבית פרוג ביום א' הקרוב.

בעקבות בקשות ושאלות מחברות האתר המעוניינות להגיע למרות שאינן בוגרות פרוג.
החלטתי לאשר לכל מי שרוצה להגיע להרצאות (חברות האתר בלבד).

שימו לב, יש כבר הרשמה מאתמול בבוקר, ומספר המקומות מוגבל!!
לכן כדאי להזדרז ולהרשם.

כמו"כ, בבקשה לא להרשם אם זה לא בטוח, כי זה יכול להיות על חשבון אחרות! ברגע שיהיה מספר מקסימום, ההרשמה תנעל.

בהצלחה
חיים דיקמן

פרטי המפגש:

10_06_12.jpg

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
אני יכולה להגיע עם חברה? (שלא משתתפת בפורום?)

• הוסף לסימניות
פשששש פרוג!
תודה רבה!

יהודית קונפורטי משדרת ברדיו 103, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברוריה;788997:
תודה רבה.
אני יכולה להגיע עם חברה? (שלא משתתפת בפורום?)

אין בעיה, את יכולה להרשם דרך הטופס גם בשבילה.

(המפגש לא בתשלום, אבל מותנה בהרשמה)

• הוסף לסימניות
הייתי רוצה להגיע, אך לצערי יום ראשון ממש לא אפשרי.
המפגשים הם תמיד בימי ראשון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;789063:
הייתי רוצה להגיע, אך לצערי יום ראשון ממש לא אפשרי.
המפגשים הם תמיד בימי ראשון?
(מפגש שעבר היה ביום רבעי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה