עזרה מפה חינמית של ארץ ישראל - היכן ניתן להשיג?

• הוסף לסימניות
אנו מחפשים מפה חינמית של ארץ ישראל, שמותר להשתמש בזה בשימוש חופשי, ללא זכויות יוצרים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כתוב שם שיש איזה תשלום, אגרה לא יודע כמה
אבל אם אתם צריכים משהו מסוים ולא מדי גדול אפשר להדפיס מתןך הקישור הראשון

• הוסף לסימניות
כתוב שם שיש איזה תשלום, אגרה לא יודע כמה
אבל אם אתם צריכים משהו מסוים ולא מדי גדול אפשר להדפיס מתןך הקישור הראשון
הקישור הראשון כן חינמי?

האמת שיש לי אפשרות לקנות, אך צריך משהו שאחרי הקניה נהיה בטוחים שאכן אפשר להשתמש בזה ללא פחד מתביעות.

• הוסף לסימניות
הקישור הראשון כן חינמי?

האמת שיש לי אפשרות לקנות, אך צריך משהו שאחרי הקניה נהיה בטוחים שאכן אפשר להשתמש בזה ללא פחד מתביעות.
לא מכיר אישית אבל זה נראה שכל המטרה של המשרד הזה היא לספק שירות של מפות

• הוסף לסימניות
השאלה היא האם מותר לי להשתמש בזה לצורך מסחרי, בלי לחשוש מתביעות?

• הוסף לסימניות
איזה מהמפות הנ"ל הוא בטוח חינמי?

• הוסף לסימניות
באיזה מהם לא צריך לתת קרדיט?

• הוסף לסימניות
כדאי פשוט שתתקשרו עם החברה ותבהירו במדויק את סוג השימוש בו אתם מעוניינים ותקבלו אישור בכתב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה