תעשי אוברלוק.זה אמור לעזור?
בשני צדדים יש את הסיומת של הבד המקורי, אז לעשות מכפלת קטנה בשני הצדדים הנוספים או שיותר מזה?
יותרזה אמור לעזור?
בשני צדדים יש את הסיומת של הבד המקורי, אז לעשות מכפלת קטנה בשני הצדדים הנוספים או שיותר מזה?
מאיפה יש נצנצים?אני לא תופרת בכלל בקצוות
קונה מפה ברחוב יפו - בד קטיפה לפי מטר
יש לי מגוון צבעים וביום חמישי נותר לי להחליט מי תפאר את שולחננו השבת
לגבי הנצנצים שיוצאים מומלץ לכבס לפני השימוש
מאיפה יש נצנצים?
כל בד בעיקר קטיפה מתפורר בסיומת ללא תפירה
הכביסה רק מחמירה את זה
אנחנו המון שנים קונים בד והחנות בעצמה שולחת לתפירת הסיומת
לוקחים בערך 50 שקל על
כמה הן עולות שםיש בב"ב מכירה של מפות קטיפה יוקרתיות
ברחוב ר' עקיבא ליד רפאלי
זה בחנות אבל זה נראה לי משהו זמני
מפות מאלפותת
אני קניתי מתנה לראש השנה
וכל המשפחה מולהבת מהמפה
קוראים לזה rtc
זה תלוי באורך של המפהכמה הן עולות שם
שווה ללכת לראותזה תלוי באורך של המפה
אני קניתי 3 וחצי מטר
עלה באיזור ה300
אבל זה לא מפות חלקות
אלא קטיפה עם נגיעות בצבע אחרי
אצלי זה עם נגיעות זהב
ומסביב המפה יש תחרה מהממת
זה ממש יוקרתי ומפאר את השולחן
יש לי בד קטיפה כבר חצי שנה בשימוש רב ואין זכר להתפוררותמאיפה יש נצנצים?
כל בד בעיקר קטיפה מתפורר בסיומת ללא תפירה
הכביסה רק מחמירה את זה
אנחנו המון שנים קונים בד והחנות בעצמה שולחת לתפירת הסיומת
לוקחים בערך 50 שקל על התפירה
איפה?גם בקניון רמות בקומה ב
ליד המדרגות
יש בדי קטיפה למפות
והעלות= 18 שח למטר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים