עזרה מפואר - חנות למוצרי יודאיקה

• הוסף לסימניות
שלום
אם יש למישהו מושג אם למפואר יש אתר ובה יכולים לראות את המוצרים שלהם
אם יכול לשלוח את הקישור
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
איך נכנסים לאתר שלהם מישראל?
נראה שיש חסימה
מישהו מבין בזה?

• הוסף לסימניות
בדקתי ועכשיו זה קורה גם אצלי
מקווה שזה רק תקלה וזה יעבור...............

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך להיכנס לאתר מישראל?
נטפרי כתבו לי :
שימו לב כי האתר חסום לגולשים מישראל

• הוסף לסימניות
גם אני שואל למה זה חסום לגולשים מהארץ?
זה נפתח לשניה אחת ולאחר מכן נחסם
(זה מריח כמו הסכם שיקנו דווקא בארץ. אבל מה עם מישהו רוצה לקנות מתנה למישהו בחו"ל?)

• הוסף לסימניות
זה חסום לגולשים מישראל מחשש לחיקויים.
מי שמעוניין,
אפשר לפנות אליהם טלפונית ולבקש קטלוג במייל
(דווקה עכשיו זה נפתח לי)

• הוסף לסימניות
(דווקה עכשיו זה נפתח לי)
מכיוון שאתה לא הראשון שנופל בזה...
בבקשה לציין האם זה היה פתוח לך למשך 10 שניות זה הכל
{לכולם זה נפתח לשנייה אבל אחרי זה זה נסגר)
אני כותב מזיכרון של פירסומים שראיתי(בארה"ב כמובן) בחו"ל יש שני חנויות מלכות ומפואר בארץ יש רק מלכות ירושלים וברגע שמשנים את זה ל Malchut Judaica זה נכנס לאתר של המפואר לשני שניות ומייד נסגר
בארץ יש מלכות ירושליים ובחו"ל זה מלכות והמפואר(שזה בעצם מלכות ירושלים) נשמע כמו פיצול של שני שותפים...

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה