התייעצות מפיץ ריח חדש בעבודה

• הוסף לסימניות
לא בכל מפיץ יש גז,
יש מפיצי ריח מבוססים על 100% שמן, ללא גז וללא סיכון לבריאות,
מפיצי ריח אוטומטיים שמשפריצים כל דקה הם על בסיס חומרים לא בריאים, ולא על בסיס שמנים, לפי הידוע לי

• הוסף לסימניות
מפיצי ריח אוטומטיים שמשפריצים כל דקה הם על בסיס חומרים לא בריאים, ולא על בסיס שמנים, לפי הידוע לי
לא בהכרח, אכן יש מפיצי ריח שעובדים על גז, אבל יש הרבה מאוד מפיצים אוטומטיים שעובדים על 100% שמן.

• הוסף לסימניות
גם על בסיס שמנים, בחלל לא גדול בתדירות גבוהה גורם למיגרנות ומחנק.

• הוסף לסימניות
לא בהכרח, אכן יש מפיצי ריח שעובדים על גז, אבל יש הרבה מאוד מפיצים אוטומטיים שעובדים על 100% שמן.
את מתכוונת לדיפיוזרים של שמנים אתריים? אם לא, מעניין אותי מאד למה הכוונה.

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לדיפיוזרים של שמנים אתריים? אם לא, מעניין אותי מאד למה הכוונה.
יש דיפיוזרים ויש מפיצי ריח שעובדים או בטכנולוגיה אולטרסונית או אוויר יבש (שיטות אידוי שונות) על בסיס 100% שמן, אפשר לתזמן את עוצמת וזמן הפעולה,
יש גם מכשירי התזה שעובדים על שמן בלבד.

• הוסף לסימניות
יש דיפיוזרים ויש מפיצי ריח שעובדים או בטכנולוגיה אולטרסונית או אוויר יבש (שיטות אידוי שונות) על בסיס 100% שמן, אפשר לתזמן את עוצמת וזמן הפעולה,
יש גם מכשירי התזה שעובדים על שמן בלבד.

חלק מהמכשירים ניתן למצוא בעלי אקספרס במחיר מוזל משמעותית, ואז קונים רק את התמציות בארץ ( הרבה יותר מרוכזות ואיכותיות ו100% שמן- בעלי אין שום ביטוח על האיכות והאם זה 100% ולא מדולל ואם מוסיפים חומרים נוספים וכו')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה