- הוסף לסימניות
מפיצי ריח אוטומטיים שמשפריצים כל דקה הם על בסיס חומרים לא בריאים, ולא על בסיס שמנים, לפי הידוע לילא בכל מפיץ יש גז,
יש מפיצי ריח מבוססים על 100% שמן, ללא גז וללא סיכון לבריאות,
מפיצי ריח אוטומטיים שמשפריצים כל דקה הם על בסיס חומרים לא בריאים, ולא על בסיס שמנים, לפי הידוע לילא בכל מפיץ יש גז,
יש מפיצי ריח מבוססים על 100% שמן, ללא גז וללא סיכון לבריאות,
לא בהכרח, אכן יש מפיצי ריח שעובדים על גז, אבל יש הרבה מאוד מפיצים אוטומטיים שעובדים על 100% שמן.מפיצי ריח אוטומטיים שמשפריצים כל דקה הם על בסיס חומרים לא בריאים, ולא על בסיס שמנים, לפי הידוע לי
גם על בסיס שמנים, בחלל לא גדול בתדירות גבוהה גורם למיגרנות ומחנק.מפיצי ריח אוטומטיים שמשפריצים כל דקה הם על בסיס חומרים לא בריאים, ולא על בסיס שמנים, לפי הידוע לי
בוודאי!גם על בסיס שמנים, בחלל לא גדול בתדירות גבוהה גורם למיגרנות ומחנק.
את מתכוונת לדיפיוזרים של שמנים אתריים? אם לא, מעניין אותי מאד למה הכוונה.לא בהכרח, אכן יש מפיצי ריח שעובדים על גז, אבל יש הרבה מאוד מפיצים אוטומטיים שעובדים על 100% שמן.
יש דיפיוזרים ויש מפיצי ריח שעובדים או בטכנולוגיה אולטרסונית או אוויר יבש (שיטות אידוי שונות) על בסיס 100% שמן, אפשר לתזמן את עוצמת וזמן הפעולה,את מתכוונת לדיפיוזרים של שמנים אתריים? אם לא, מעניין אותי מאד למה הכוונה.
יש דיפיוזרים ויש מפיצי ריח שעובדים או בטכנולוגיה אולטרסונית או אוויר יבש (שיטות אידוי שונות) על בסיס 100% שמן, אפשר לתזמן את עוצמת וזמן הפעולה,
יש גם מכשירי התזה שעובדים על שמן בלבד.
www.aromaray.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים