דרוש מידע מפיץ ריח חשמלי של ללין

• הוסף לסימניות
שלום, אשמח להמלצות על המפיץ ריח של ללין
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש לי את הקטן שלהם ( ללא הרמקול )
כבר שנה והוא מעולה ..
מרוצה מאד ,

• תודה
Reactions: d&t
  • הוסף לסימניות
מומלץ?
ומאיפה את קונה את המילוי ?

• הוסף לסימניות
קנתי בשיין, ב- 20 ש''ח עובד מעולה כרגע
מאיפה קונים את הריח עצמו? (הנוזל)

• הוסף לסימניות

אני רואה שזה 9 ש''ח
יש גם כאלו ב-20, לא יודעת אם באמת יותר טוב...

זה מגיע המכשיר אדים לבד, בלי נוזל של ריח

• תודה
Reactions: d&t
  • הוסף לסימניות
הוא מעולה
מרוצים מאדדד

• הוסף לסימניות
איך זה עובד? ממלאים את השמן כל יום או מתי?

• הוסף לסימניות
יש לי את של ללין אבל מכיוון שהחדר שבו התכוונתי לשים את זה החלל יחסית קטן זה יצר תחושת מחנק, אז אם החלל גדול ומאורר זה מהמם אם לא אני ממש לא אהבתי.

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון שהוא לא זורק מדי פעם אלא כל הזמן לפרק זמן מוגדר. ככה שא"א להשתמש בו כמפיץ ריח קבוע אלא רק להפעיל אותו לפני שמגיעים אורחים/הולכים לישון וכדו'

• הוסף לסימניות
המפיץ ריח של ללין הוא עם חיבור לחשמל או בטריה?
רוצה לשים בשירותים ואין לי שקע שם כך שאלי ושיין לא מתאימים לי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה