מפעל סריגמיש

• הוסף לסימניות
ניתן עדיין להשיג 'לבנים' מתוצרת סריגמיש?

האם נכונה השמועה מהעבר שהמפעל נסגר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפולה;1316251:
ניתן עדיין להשיג 'לבנים' מתוצרת סריגמיש?

האם נכונה השמועה מהעבר שהמפעל נסגר?

גם אני מצטרפת לשאלה-
ואם המפעל לא נסגר- היכן אפשר למצוא מוצרים שלהם לקניה?

• הוסף לסימניות
לקראת סוף 2012 המפעל הפסיק לייצר.
(סיפור מענין כשלעצמו: חברה ישראלית מקום המדינה מצליחה ומשגשגת עברה ליצור במזרח הרחוק ע"מ להגדיל את הרווחים, פיטרה את העובדים בארץ, לקחה הלוואות כדי לשלם בסין ששם צריך לשלם מראש, נכנסו לבעיות בתזרים מזומנים - ספקים - לקוחות - פשיטת רגל).

• הוסף לסימניות
מישהי שלחה לי באישי שבחנויות המשביר לצרכן ניתן להשיג את התוצרת שלהם!

כאן ההזדמנות להודות לה על המידע :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפולה;1316607:
מישהי שלחה לי באישי שבחנויות המשביר לצרכן ניתן להשיג את התוצרת שלהם!

כאן ההזדמנות להודות לה על המידע :)

השאלה אם זה לא שאריות מ2012 כי אם כך צריך לקנות מאגרים..

• הוסף לסימניות
או שמשהו קנה את המותג וקורא לתוצרת שלו כך

• הוסף לסימניות
בבזאר שטראוס מוכרים גרביים של סריגמיש, ונדמה לי גם גופיות.

• הוסף לסימניות
אני קניתי של שרייבר לפני כמה זמן ...זה ממש אותו דבר
דווקא מהגרביים שלהם לא היינו מרוצים...מהר נהיה חורים(בגרבי גברים)
ובלידר עדיין מוכרים את הגרביים של סריגמיש(ילדים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה