מפרט למחשב נייח - אנא ייעוץ מקצועי!

• הוסף לסימניות
קיבלתי הצעה למערכת מחשב. אני צריך אותו לעימוד וגרפיקה, לא עריכת סרטים וכדומה.
מה אתם אומרים על המפרט, ועל המחיר?

המון תודה על תגובות מקצועיות!

מעבד – INTEL CORE I5 2500 –
לוח אם – GIGABYTE Z77M-3DH -
זיכרון – TEAM 8GB עם גוף קירור –
3כרטיס מסך –GEFORSE 450-
דיסק קשיח + GB1000 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>
מארז של חברת AEROCOOL + מאווררים גדולים <o:p></o:p>
גוף קירור למעבד – ICE WING 5 PRO DEEPCOOL –
ספק כוח – REAL 350WATT HUNTKEY –
צורבDVD RW LG<o:p></o:p>
4500 ש"ח
תוספת דיסק SSD 128 GB
650 ש"ח

תודה

• הוסף לסימניות
קנה את זה אם אתה עשיר
זה מחשב הרבה יותר חזק ממה שאתה צריך

• הוסף לסימניות
תודה קודם כל על התגובה!

אני צריך את זה בשביל אינדיזיין עם קבצים כבדים - מאות עמודים עם אלפי תמונות/לינקים, ופוטושופ.
הסבירו לי שזה מה שאני צריך בשביל שהמחשב יעבוד כמו שצריך וינצל את מה שיש בו. אמרו לי שאפשר אפילו מעבד I3 אבל דוקא בשאר לא כדאי להתקמצן...
השאלה שלי לעצם הרכיבים. הם רכיבים איכותיים? הכי איכותיים? במה אני יכול לקצץ לדעתכם?
שוב תודה!

• הוסף לסימניות
יש עוד מישהו שיכול להגיב בבקשה?
זה חשוב לי מאוד!
תודה!

• הוסף לסימניות
רק אל תתקמצן על מעבד I5 בשאר אפשר להוריד
זה מחשב טוב

• הוסף לסימניות
אם אתה צריך קבצים גדולים עם קישירים אתה אכן צריך מעבד i5 אך לא את כל המאווררים וכו'.ץ
וגם ככה, לדעתי המחיר קצת גבוה מידי.
אם אתה רוצה מחשב i5 סטנדרט עם כרטיס מסך עם 2 ג'יגה זיכרון עצמי של nvidia אני יכול להשיג לך ב2500 עם 3 שנות אחריות על הלוח אם ועל המעבד.
וכמובן, כולל 8 ג'יגה RAM קשיח 1 טרה (1000 ג'יגה), וצורב DVD כמו שכתבת.

• הוסף לסימניות
אתה לא חייב את הSSD
וגם אתה יכול כרטים מסך יותר פשוט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה