כללי מפרט למחשב עבור לקוחה

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לקוחה שמעונינת לקנות מחשב נייד ואין לה משוג בתחום בכלל
ביררה אצלי שגם לי אין מספיק ידע בתחום
היא צריכה את המחשב בשביל צפיה בדיסקים שעורכים לה להפקות שהיא עושה, קצת הקלדות (אופיס)
האם זה מספיק המפרט הזה או שכדאי להשקיע במחשב יותר יקר

אני מאוד מודה לכל מי שיחווה דעתו על המפרט, זה די דחוף:)

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.9 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
המפרט לא משהו... והוא גם לא מפורט מספיק (כ. מסך למשל - אני מניח שמובנה)
בעוד 200 שקל בערך אפשר לקבל אחריות יותר גדולה וחומרה טובה יותר.
בכ"א למה שהיא צריכה (אופיס וצפייה בוידאו) זה בסדר אלא אם כן היא צריכה לצפות בוידאו באיכות גבוהה לצפיה, שאז צריך להשקיע במסך איכותי.

• הוסף לסימניות
זה מתאים בדיוק לכתיבת חידושי תורה ולא למשהו יותר

• הוסף לסימניות
בטח הפקת אירועים היא תרצה בעתיד עוד תוכנות למצגות וכדומה אז כדאי ללכת על משהו יותר איכותי.

• הוסף לסימניות
אם שמת לב זה מחשב מיני מה שאומר שזה ללא כונן דיסקים...
כמובן שאפשר לחבר אבל כדאי ללכת על מחשב נייד נורמאלי כבר...

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים
אני אמליץ לה ללכת על משהו יותר רציני כדי שהיא לא תצטרך עוד חצי שנה לקנות שוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה