אותו איור בשני סגנונות איזה מהם אהבתם יותר?
ב בתיה G איור פרסומי . איורים לילדים . קומיקס מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי 27/7/20 הוסף לסימניות #1 אותו איור בשני סגנונות איזה מהם אהבתם יותר?
השקעות R הון מנהל פורום השקעות מנהל מנוי פרימיום כתיבה ספרותית 27/7/20 הוסף לסימניות #2 את השמאלי אהבתי יותר
מ מנחם דינקל משתמש צעיר 27/7/20 הוסף לסימניות #5 השמאלי הרבה יותר ניתן לזיהו מידי וזה אפקט מתאים לציורים האלה
ט טלי'ה משתמש סופר מקצוען איור מקצועי עריכה והפקת סרטים בוגר מכללת פרוג 27/7/20 הוסף לסימניות #6 אהבתי תמשולשים יותר שניהם יפים כל אחד בדרכו
ר רחל זרביב משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי 27/7/20 הוסף לסימניות #8 השמאלי מוצלח יותר, מבחינת הצבעים החדים, הייתי עושה משהו ביניהם, צבעים כמו השמאלי, צביעה יותר כמו הימני.
השמאלי מוצלח יותר, מבחינת הצבעים החדים, הייתי עושה משהו ביניהם, צבעים כמו השמאלי, צביעה יותר כמו הימני.
ד דינה טוטיאן משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי 27/7/20 הוסף לסימניות #9 שמאלי
אנאל- ציור עם לב כי לגעת בנפש- זו אומנות! מנוי פרימיום מרצה בבית פרוג בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי 27/7/20 הוסף לסימניות #12 שניהם יפים, אבל הימני לנו, אוהבת שזה נראה ידני.
ל לידיה אסתר ציירת ומאיירת מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי 27/7/20 הוסף לסימניות #13 השמאלי יותר דינאמי וחי הימני מדויק , לא יוצא מהקוים זה ממש שני טיפוסי אישיות....
N ngp משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי פרסום וקופי • 27/7/20 הוסף לסימניות #15 ימין!
ב בתיה G איור פרסומי . איורים לילדים . קומיקס מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי 27/7/20 הוסף לסימניות #16 וואו, הדעות ממש חלוקות ועדיין הרוב נטו יותר לשמאלי, גם אני יותר אוהבת את התוצאה שלו נכתב ע"י לידיה אסתר: השמאלי יותר דינאמי וחי הימני מדויק , לא יוצא מהקוים זה ממש שני טיפוסי אישיות.... לחצ/י כדי להרחיב... אהבתי את ההגדרה, ממש שני טיפוסי אישיות, השמאלי - עוצמתי, החלטי השני - רך, משפחתי...
וואו, הדעות ממש חלוקות ועדיין הרוב נטו יותר לשמאלי, גם אני יותר אוהבת את התוצאה שלו נכתב ע"י לידיה אסתר: השמאלי יותר דינאמי וחי הימני מדויק , לא יוצא מהקוים זה ממש שני טיפוסי אישיות.... לחצ/י כדי להרחיב... אהבתי את ההגדרה, ממש שני טיפוסי אישיות, השמאלי - עוצמתי, החלטי השני - רך, משפחתי...
אסתי 25 משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי • 27/7/20 הוסף לסימניות #17 שניהם יפים מאוד! השמאלי טוב יותר, לדעתי כי הוא מושלם בסגנון שלו הימני- אם תוסיפי עוד קצת צבע וגימורים, זה יהיה מושלם
שניהם יפים מאוד! השמאלי טוב יותר, לדעתי כי הוא מושלם בסגנון שלו הימני- אם תוסיפי עוד קצת צבע וגימורים, זה יהיה מושלם
יחיאל ב. מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי מוזיקה ונגינה יוצרי ai 27/7/20 הוסף לסימניות #19 עוד מעט גם יגלו לנו שזה בעצם סוג של מבחן אישיות, ומי שבחר את הימני הוא ----- ומי שבחר את השמאלי הוא ------ אהבתי את שתיהם אבל השמאלי יותר ....
עוד מעט גם יגלו לנו שזה בעצם סוג של מבחן אישיות, ומי שבחר את הימני הוא ----- ומי שבחר את השמאלי הוא ------ אהבתי את שתיהם אבל השמאלי יותר ....
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת