זה לא יכול לחסום לי את הנייד שלי או משו?אולי תעביר את הסים למכשיר אחר ותתקשר לחברת התקשורת.
(תוכל להתקשר לעצמך קודם לדעת מה מספר הטלפון שמצאת, אולי הוא יעיד על החברה לפי הקידומת)
לאזה לא יכול לחסום לי את הנייד שלי או משו?
אם אני לא טועה אז נראה לי שהגב של המכשיר הוא גם המסגרת בעצם - זה אומר שהמסך והמקשים "יושבים" בתוך הגב תראי אם אולי זה ככהאני לא מצליחה בכלל לראות איך פותחים את הפלאפון הזה? איפה הסים נמצא?
לא מצליחה להוציא את זהבצד שמאל למעלה יש מסגרת וליד זה חור חקטן, צריך להכניס מחט\סיכת משרד\ביטחון לחור ואז הסים יוצא
רק צריך להיזהר שזה לא יהיה מידי חד
ניסיתי בעדינותאם אני לא טועה אז נראה לי שהגב של המכשיר הוא גם המסגרת בעצם - זה אומר שהמסך והמקשים "יושבים" בתוך הגב תראי אם אולי זה ככה
בהצלחה
תנסי להכניס את המחט יותר עמוק, אולי זה יצא עוד קצת,לא מצליחה להוציא את זה
צפה בקובץ המצורף 1900171
לא מוזר שלא מתקשרים לזה?
ממוצ"ש!
נראה חדש!
חבל לי שאין לי איך להשיב את זה לבעליו!
D H Gיש לי חברה שאבדה כזה פלאפון ממש חדש לפני חודש בערך
איפה מצאתם את זה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים