דרוש מידע מצאתי פלא ברחוב דגם Qin Al Life נעול

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
מצאתי נייד דגם - Qin Al Life
כשהוא נעול
ואפחד לא ניסה אליו בינתיים...

יש לי דרך לדלג על שלב הסיסמא
להגיע לאנשי קשר?

המכשיר נראה חדש ממש.

אודה לעזרתכם להשבת האבדה!
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
אולי תעביר את הסים למכשיר אחר ותתקשר לחברת התקשורת.
(תוכל להתקשר לעצמך קודם לדעת מה מספר הטלפון שמצאת, אולי הוא יעיד על החברה לפי הקידומת)

• הוסף לסימניות
אולי תעביר את הסים למכשיר אחר ותתקשר לחברת התקשורת.
(תוכל להתקשר לעצמך קודם לדעת מה מספר הטלפון שמצאת, אולי הוא יעיד על החברה לפי הקידומת)
זה לא יכול לחסום לי את הנייד שלי או משו?

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה בכלל לראות איך פותחים את הפלאפון הזה? איפה הסים נמצא?

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה בכלל לראות איך פותחים את הפלאפון הזה? איפה הסים נמצא?
אם אני לא טועה אז נראה לי שהגב של המכשיר הוא גם המסגרת בעצם - זה אומר שהמסך והמקשים "יושבים" בתוך הגב תראי אם אולי זה ככה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בצד שמאל למעלה יש מסגרת וליד זה חור חקטן, צריך להכניס מחט\סיכת משרד\ביטחון לחור ואז הסים יוצא
רק צריך להיזהר שזה לא יהיה מידי חד

• הוסף לסימניות
בצד שמאל למעלה יש מסגרת וליד זה חור חקטן, צריך להכניס מחט\סיכת משרד\ביטחון לחור ואז הסים יוצא
רק צריך להיזהר שזה לא יהיה מידי חד
לא מצליחה להוציא את זה :(
1739793272723.png

לא מוזר שלא מתקשרים לזה?
ממוצ"ש!
נראה חדש!
חבל לי שאין לי איך להשיב את זה לבעליו!

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה אז נראה לי שהגב של המכשיר הוא גם המסגרת בעצם - זה אומר שהמסך והמקשים "יושבים" בתוך הגב תראי אם אולי זה ככה
בהצלחה
ניסיתי בעדינות
מפחדת לשבור את זה
לא יצא לי

• הוסף לסימניות
לא מצליחה להוציא את זה :(
צפה בקובץ המצורף 1900171

לא מוזר שלא מתקשרים לזה?
ממוצ"ש!
נראה חדש!
חבל לי שאין לי איך להשיב את זה לבעליו!
תנסי להכניס את המחט יותר עמוק, אולי זה יצא עוד קצת,

יכול להיות שזה מכשיר שני של בחור... ואין לאף אחד את המספר ובגלל זה לא מתקשרים:(

• הוסף לסימניות
יש לי חברה שאבדה כזה פלאפון ממש חדש לפני חודש בערך
איפה מצאתם את זה?

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים
הרגע הצלחתי לפתוח ולהוציא את הסים
נתן לי לחייג רק לחברת הטלפון
והם אמרו לי שבעל הטלפון חסם אותו.
והם יקשרו ביננו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה