פלמינגו 67
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
אם אני נכנסת מהמחשב שלי במצב אורח, אנשים יכולים לראות ששלחתי את המייל לדוגמא, מה IP שלי?
ברור, אבל זה אותו IP של המחשב שלי?לא הבנתי את השאלה. מצב אורח פשוט מאפשר לא להשאיר עקבות במחשב שהיי בו, בהיסטוריה וכו, וברגע שסוגרים את החלון זה יוצא מכל החשבונות שהיית בהם.
זה לא הופך אותך לבלתי נראית באינטרנט.. כל פעולה או מייל שכתבת, או תגובות- כרגיל.
זהבכל כרטיסיה שאתה פותח (ברגיל)
בד"כ רק הדפים שגלשתי מהם בגלישה בסתר נמצאים בהסטוריה של גלישה בסתראתה מתכוון שהדף של ההיסטוריה הרגיל נפתח בגלישה בסתר?
אני לא רואהאם אני לא טועה יש שם (בקישור) הדרכה איך לבטל את זה.
מה זאת אומרת היסטוריה של גלישה בסתר?בד"כ רק הדפים שגלשתי מהם בגלישה בסתר נמצאים בהסטוריה של גלישה בסתר
ומאז שעשיתי את הפעולה של מחיקת ערכי הdns
אז כל ההסטוריה של הדפדפן הרגיל מופיעה לי בהסטוריה של גלישה בסתר
אפילו שלא נכנסתי לדפים האלו אף פעם מגלישה בסתר
אני לא רואה
אוף אין איזה קונטרולZ לבטל את הפעולה האחרונה שעשיתי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים