קורונה מצב הישיבות שהתחילו בקפסולות

• הוסף לסימניות
נכון, אור ישראל התאחדו לשמחת ליבו של ראש הישיבה ופרצו בשירה וריקודים על המפגש המחמם את הלב לקראת השטייגען האמיתי שמחכה להם חודש שלם!!!!! ממש בגדר ובאו כולם בברית יחד - נעשה ונשמע אמרו כאחד. מקנאה בהם וכמו שאני אומרת לבן שלי בענין זה - עליכם עומד העולם. אשרינו ואשרי חלקו יכולה להעיד שהוא מאד שמח לבוא לקפסולה ולקח בחשבון הכל!

• הוסף לסימניות
ועכשיו...
אחרי שזה באמת - נגלה לכם - זה לא פשוט בכלל.
לא לצאת יותר מהילוך ארבע אמות וללמוד כפשוטו שטייגען רצח, אז כל מה שכתבתי למעלה נכון שבעתיים.
שמענו אותו, הבנו אותו ואנחנו מעודדים מרחוק. משאירים הודעות ומחפשים דרך לשלוח לו כל טוב שבעולם לקראת החג כולל נשיקות מרחוק כי אי אפשר גם לבוא לבקר, כמובן.
ברוך ד' שמתקיים בו צא ולמד והוי גולה למקום תורה

• הוסף לסימניות
הילדים שלי עדיין לא בגיל ישיבות גדולות
והסמינרים לא התחילו.

אבל לדבר עם אחיות וגיסות שלי, שהילדים שלהם התחילו...
הרגשה של קבלת התורה אמיתית.

ואצלנו במשפחה ב"ה יש מכל הסגנונות ומכל החצרות...
מרגש לשמוע כמה מסירות יש לבחורים, ואיך הם עולים ומתעלים.
ולא פחות מכך להורים.

• הוסף לסימניות
יש תיעודים שניתן להעלות לכאן, על מנת שיהיה אפשר להוריד למחשב? (עליה לצורך ירידה ;))

• הוסף לסימניות
כנסת ימחק מודיעין עילית התאחדו בסופ"ש

• הוסף לסימניות
יש יבת תפרח נפתחת ביום רבעי - במתכונת רגילה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בישיבת חמד מחר מתאחדים

• הוסף לסימניות
האם יש תיעודים מרגשים??

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה