נכתב ע"י תקוה;789524:תודה לכם.
העמדתי את השקופיות בזו אחר זו. עם הפרשי זמן -לפי קצב השיר.
ופתאום שיקופית אחת לא מוכנה להיפרד מזו שלפניה ומפויעה תמיד מיד בלי להמתין.
כמה שניסיתי לא הלך.
נכתב ע"י הברקהבפרסום;789535:אולי בטעות לחצת על ווי במקום שיופע מיד
נכתב ע"י MIRIBZ00;789586:ד''א יש פורום לתוכנות אופיס, זה נראה לי שייך לשם...
מה מוגדר לך בהגדרת הצגת שקופיות?נכתב ע"י תקוה;789590:תודה לך. שם הזנתי את מספר השניות. אך.... זה לא עזר לי כלום. כתבתי שם יותר משעה וזה הופיע שניה אחרי השיקופית הקודמת
נכתב ע"י ch3;789598:מה מוגדר לך בהגדרת הצגת שקופיות?
לא כאן הבעיה.נכתב ע"י תקוה;789603:תודה. עשיתי צילום מסך..
נכתב ע"י תקוה;789590:תודה לך. שם הזנתי את מספר השניות. אך.... זה לא עזר לי כלום. כתבתי שם יותר משעה וזה הופיע שניה אחרי השיקופית הקודמת
נכתב ע"י arye770;789722:בכל שקופית את מגדירה, לא אחרי כמה זמן היא תגיע, אלא כמה זמן ישארו על השקופית הזאת.
במילים אחרות, תסתכלי על השקופית הקודמת ושם כנראה שהיגדרת לא נכון את השניות למעבר לשקופית הבאה, ולכן הבאה באה מיד.
בקיצור, תגדירי את השקופית הקומת ולא את הבאה.
בהצלחה
הוספת צליל בצליל מעבר.נכתב ע"י תקוה;789741:וואו! ניסיתי וזה הצליח.
אני ממש מודה.
עוד שאלה:
איך אני מסדרת שהמנגינה תתחיל מהרגע הראשון של השיקופית הראשונה ולא רק אחרי המעבר לשקופית השניה?
נכתב ע"י נס ופלא;789506:יש היום תוכנות מתקדמות יותר למצגות.
עבר ובטל מן העולם...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים