- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיה יצחקי;568786:זו מצגת דיי ארוכה בגלל כל הברכות, קצרתי וגזרתי והשארתי את עיקרי הדברים.
תודה ויום טוב.
נכתב ע"י יוסי ח.;568816:ראשית, מאוד יפה.
מס' הערות לשיפור:
* במסך הראשון כתוב 'במצות' במקום' במצוות'
* במסך השלישי כתוב 'שלשת' במקום 'שלשלת'
* בקוד זמן-1.15 וב-1.48 יש מעבר חד בין המנגינות. כדאי לעדן אותו, אולי ב-FADE (אא"כ זה לא כך במצגת השלימה)
* ב-1.47 רצוי להקטין מעט את הסיפרה 4 כדי שלא תיראה כאילו בתוך הפה שלה
* ב-2.20 התמונות שוהות הרבה מידי זמן (למעלה מ-10 שניות)
* בסיום, המצגת כאילו נקטעת. גם שם כדאי לעשות FADE או סיום יותר מדורג.
נכתב ע"י מיה יצחקי;568997:אני משתמשת לעריכה ביוליד11 רוב הרקעים ווידיאו למעברים והאנימציות באים עם התוכנה
חלק השתמשתי ממשהביאו בפורום כאן. וכמובן השתמשתי באילוס ופוטושופ לעריכה של שאר הרקעים והתמונות
אני מתעסקת יותר עם עיצוב גרפי העריכה היא יותר כתחביב לא למדתי למרות שהייתי שמחה ללמוד פלש ואנימציות הרבה פעמים יש משהו שרוצים לעשות ואין את הכלים. אני משערת שזה יגיע מתישהוא (:
אם יש רקעים שרצית אני יכולה להעלות לכאן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים