מצגת בת מצווה...

• הוסף לסימניות
אני צריכה רעיון יפה למצגת מענינת, ומוחי יבש.......:(
אשמח לשמוע רעיונות יצירתיים.
אפילו משו שראיתם או עשיתם (אם לא אכפת לכם כמובן...)
תודה ושבוע נפלא

• הוסף לסימניות
איזה אורך מצגת? למשהו ביתי או לתוכנית?

• הוסף לסימניות
טעות

• הוסף לסימניות
אמור להיות משו כמו 7-10 דק'
לבת מצווה למשפחה.
תווווווווודה רבה!

• הוסף לסימניות
אתם רוצים לצלם אותה בנוסף לחומר קיים. או רק לערוך חומר שיש?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג באיזה שלב את: למשהו פרטי? למשפחה? להראות בבתי ספר?...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי בלר;892888:
אין לי מושג באיזה שלב את: למשהו פרטי? למשפחה? להראות בבתי ספר?...

כמו שכתבתי למעלה, בת מצווה משפחתית!
אמא שלה רוצה שיהיה איזשהוא רעיון. לא סתם.....
פניתי לכאן, כי פה יש בוודאי רעיונות יצירתיים...
(שלחו לי באישי רעיונות. זה עזר לי מאד מאד מאד אבל אני רוצה לשמוע עוד, אם יש כמובן...:D)
תודה לכולם מראש.

הפקות, אנחנו מתכוונים לצלם אותה, ולשלב בחומר קיים מהילדות וכו'

• הוסף לסימניות
סתם סיעור מוחות: את יכולה ללכת על מוטיב מעגל השנה, על התמקדות בדמויות שונות במשפחה, באפיזודות שהיא כלולה בהן. אפשר ללכת על תכונות שלה, ולבנות על פי בן משפחה שמציין תכונה, תמונות שמייצגות וכו', יכולה לקחת את אשת חיל ולבנות על פי זה...

• הוסף לסימניות
ערכתי בזמנו סרט לבת מצוה משפחתית בנושא שורשים, יצא ממש יפה!
המשפחה חיברה שיר בנושא גזע ושורשים ומשפחה, בסוף הסרטון שרים ג"כ את הברכות שהאחים מאחלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה