דרוש מידע מצגת/סרט על ארבעה אנשים חרדים שעברו סיפור חיים

• הוסף לסימניות
שלום רב - לצורך ערב גיבוש לקבוצה
לאחרונה התפרסם טריילר על סרט מטלטל על ארבעה אנשים חרדים (אולי רובשקין ביניהם) שמספרים את סיפור חייהם
יש למישהו פרטים על זה?
בדחיפות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בלתי אפשרי או לא אפשרי.
יש שם סיפור של 4 אנשים (הנהג מהפיגוע בטלז סטון. אבא של אלטע פיקסלר . עוד אחד שלילד שלו קטעו את הרגליים ואחד שהיה בכלא בארהב אבל לא רובשקין) והרעיון הוא מאיפה הם שאבו כוח להמשיך
אין לי פרטים נוספים

• הוסף לסימניות
1730191763554.png

• הוסף לסימניות
ראיתי את התוכנית, בשבילי היה קשה מדי.
4 סיפורים לא פשוטים בבת אחת כולל תיעודים זה היה טו מאצ'

• הוסף לסימניות
אני ראיתי את זה בערב חיזוק לקראת אלול וזה היה ממש מתאים...
אבל לערב גיבוש שמח פחות ההיתי שמה את זה...
אבל ואוא זה ממש מחזק ומלווה אותי במיוחד המשפט של אחד מהם "השם לא שם אותי בכלא בשביל שאראה טלווזיה... אני אהיה כמו יוסף בבור...." ואווא!!!

• הוסף לסימניות
שלום רב - לצורך ערב גיבוש לקבוצה
לאחרונה התפרסם טריילר על סרט מטלטל על ארבעה אנשים חרדים (אולי רובשקין ביניהם) שמספרים את סיפור חייהם
יש למישהו פרטים על זה?
בדחיפות
תודה רבה
אני רואה שכתבו שזה קשה מדי לנשים
ונזכרתי במצגת ברעיון דומה שראיתי בכינוס שעשו אצלנו
של גילי חפץ
לנשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה