אפשר גם?יש לי משהו אבל זה גדול מידי לפה
חסום לי![]()
JUMBOmail - View and Download files
Download and view files sent via JUMBOmail - The best way to send your files anywhere.jumbomail.me
![]()
JUMBOmail - סרטוני בית המקדש2
Download and view files sent via JUMBOmail - The best way to send your files anywhere.jumbomail.me
![]()
JUMBOmail - סרטוני בית המקדש
באמת יותר קל כך. לא ידעתי שיש אפשרות לשלוח קישור במקום לשלוח לכל אחד ואחד...
ושבעז"ה לא נזדקק לראות את זה ביום א' אלא נראה את הדבר האמיתי
צודק במאה אחוז!רק תזכורת לכולם, לבדוק כל אחד את החומר היטב
הרבה מהחומרים שהועלו כאן לא נערכו ע"י גדולי ישראל
ויתכן בהם טעויות במסורת ואף כפירה
וצריך זהירות יתירה על החומרים שאנו רואים ושומעים
ובמיוחד אם רוצים להראות למי מבני הבית.
צריך הרשאת גישהכמה סרטונים על תגליות ארכאולוגיות. מרתק מאד!
לצרף את 2 חלקי הקישור לאחד.
1cWCggetY0B-t4gFB5OgaS75jErmJviNF?usp=sharing
לא עברתי על כולם, אני מקווה שאין שם בעיות..
קיבלתי את זה ממשהו יש לי הרשאות תצוגה בלבד.. תבקשו גישה.צריך הרשאת גישה
תמחקו מהר כי הם משהים מהפורוםיש כאן ברדק למי שרוצה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים