מידע שימושי מצוה לפרסם - דוחות קורונה

• הוסף לסימניות
חשוב להביא מידע זה לציבור הרחב,
ניתן לבטל דו"ח קורונה כל עוד זו פעם הראשונה , פשוט נכנסים לגוגל - משטרת ישראל דוחות קורונה ,
ממלאים פרטים ומיצינים שזו הפעם הראשונה ותוך מס' ימים הם מעדכנים אם הדו"ח בוטל .
אפשר לבדוק אם בוטל בוואצאפ של משטרת ישראל 0506110110

בהצלחה רבה והמון בריאות לכולם.

• הוסף לסימניות
תודה על המידע.
אתם יודעים אם יכול להיות בעיה אם כאלה שהם עריקים?

• הוסף לסימניות
פשוט נכנסים לגוגל - משטרת ישראל דוחות קורונה ,
או דרך הלינק הזה:

• הוסף לסימניות
אפשר לבטל דוחות גם במספר:
0557228018
בהצלחה
להעביר הלאה
להציל ממונם של ישראל

• הוסף לסימניות
תודה על המידע.
אתם יודעים אם יכול להיות בעיה אם כאלה שהם עריקים?

לא אישית, הם לא ביטלו
אפילו שזה קנס ראשון.

וכעריק - לא היה שום בעיה!
אם כבר הבעיה הייתה במגפש עם השוטר, וכרגיל - טופל ע"י הוועדה

באופן כללי יש לדעת שלעריקים יש בעיה עם משטרת ישראל,
לא עם משמר בית המשפט.
(כלומר הבעיה האמיתית היא המשטרה הצבאית - והבעיה הכי גדולה לעריקים בציבור שלנו זה המחסומים, אחר כך משטרת ישראל, ובדר"כ שאר הרשויות לא קשורות לענין)

• הוסף לסימניות
מה המספר הזה?
השארתי היום תא קולי
ולא חזרו אלי

• הוסף לסימניות
לא אישית, הם לא ביטלו
אפילו שזה קנס ראשון.

וכעריק - לא היה שום בעיה!
אם כבר הבעיה הייתה במגפש עם השוטר, וכרגיל - טופל ע"י הוועדה

באופן כללי יש לדעת שלעריקים יש בעיה עם משטרת ישראל,
לא עם משמר בית המשפט.
(כלומר הבעיה האמיתית היא המשטרה הצבאית - והבעיה הכי גדולה לעריקים בציבור שלנו זה המחסומים, אחר כך משטרת ישראל, ובדר"כ שאר הרשויות לא קשורות לענין)
אם כבר עריקים
אני שמעתי על חתונה שניצלה בזכות שהחתן היה עריק...
השבוע הייתה חתונה, הגיע שוטר רצה לתת דוח לחתן, לקח ממנו מספר זהות מיד קפצה הודעה שהוא עריק, השוטר לא ידע מה לעשות עשה שיחת טלפון למי שמעליו או משהו כזה סיים את השיחה ופשוט... ברח!

• הוסף לסימניות
אם כבר עריקים
אני שמעתי על חתונה שניצלה בזכות שהחתן היה עריק...
השבוע הייתה חתונה, הגיע שוטר רצה לתת דוח לחתן, לקח ממנו מספר זהות מיד קפצה הודעה שהוא עריק, השוטר לא ידע מה לעשות עשה שיחת טלפון למי שמעליו או משהו כזה סיים את השיחה ופשוט... ברח!

מוזר, כי לי הוא נתן דוח...
ושילח אותי - כרגיל לפי הנוהל...

כידוע בכל הפשיטות על בתי הכנסת שבהם היו עריקים נתנו קנסות, ללא שום בעיה
כנראה שוטר טירון

• הוסף לסימניות
מה עושים אם עדיין לא קיבלתי את הדו"ח בדואר
יש לי מספר דו"ח
אבל אין לי את הדו"ח בפועל, ובאתר צריך להכניס צילום של הדו"ח?

כן, צריך
יעויין באתר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה