ניסתי לחרוש,זה מחו"ל
פעם עשיתי חיפוש בגודל והגעתי לאתר באנגלית
תנסו
יותר מאוחר אנסה למצוא את זהניסתי לחרוש,
ולא מצאתי
אשמח מאוד,יותר מאוחר אנסה למצוא את זה
אשמח לפרטים איפה ניתן להשיג, או פרטים של האחראים.מצאתי,
תודה
www.chazakkinder.com
lchaim.co.il
כהן מאשדוד מוכרים, נראה לי גרים ברובע ח.אולי למישהו יש את קופסא של בובות ויכול לבדוק לי מי היצרן,
פליז דחוווווווווווף!!
איך מזמינים, מכאן?כנראה שאתם מתכוונים לזה
זכור לי שיש עוד יצרן.![]()
Chazak Distribution
Chazak Distribution Spreading Quality Toys Across The Globewww.chazakkinder.com
אם אני זוכר נכון לפני כמה שנים טובות קניתי קופסא של בובות וגיליתי שזה מיוצר בארץ ונשלח לחו"ל. ואלו שרוצים לשווק פה צריכים להביא משם...
אולי זה היה מה שאני מצרף למטה.....אבל עכשיו הם כבר התאימו את עצמם..
![]()
משחקים
אווירת פסח עם הצעצועים של לחיים!!! הגדה המנגנת של לחיים הגדה של פסח רכב שמחה הצעצועים של לחיים נחתו עכשיו - בעברית!!! סדרת הרכבים של לחיים עולה לכביש ועכשיו עם כל הפלוסיםםםם סחרחורת בובת מלי ל''ט מלאכות טוי קלוץ קש'ס נוסעים לרבי (הסבר מלא)lchaim.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים