דרוש מידע מצווה קינדער / קינדער וועלט - "בובות"

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם יש לכם מידע על דרך ליצירת קשר עם האחראים של הבובות הנ"ל,

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
זה מחו"ל
פעם עשיתי חיפוש בגודל והגעתי לאתר באנגלית
תנסו

• הוסף לסימניות
אולי למישהו יש את קופסא של בובות ויכול לבדוק לי מי היצרן,
פליז דחוווווווווווף!!

• הוסף לסימניות
אם מישהי מוכרת בובות או חלקים אחרים
אשמח לשמוע אולי ארצה לקנות .

• הוסף לסימניות
האם בארה”ב המחיר שלהם זול משמעותית?

• הוסף לסימניות
כנראה שאתם מתכוונים לזה
זכור לי שיש עוד יצרן.
אם אני זוכר נכון לפני כמה שנים טובות קניתי קופסא של בובות וגיליתי שזה מיוצר בארץ ונשלח לחו"ל. ואלו שרוצים לשווק פה צריכים להביא משם...
אולי זה היה מה שאני מצרף למטה.....אבל עכשיו הם כבר התאימו את עצמם..

• הוסף לסימניות
כנראה שאתם מתכוונים לזה
זכור לי שיש עוד יצרן.
אם אני זוכר נכון לפני כמה שנים טובות קניתי קופסא של בובות וגיליתי שזה מיוצר בארץ ונשלח לחו"ל. ואלו שרוצים לשווק פה צריכים להביא משם...
אולי זה היה מה שאני מצרף למטה.....אבל עכשיו הם כבר התאימו את עצמם..
איך מזמינים, מכאן?
רק מראה קליפים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה