דרוש מידע מצות ללא גלוטן- מידע עדכני

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מידע עדכני איפה אפשר לקנות מצות מקמח כוסמין
וכן מצות ללא גלוטן בכלל (גם לא משיבולת שועל)
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אפשר להשיג בבית ההוראה של הרב בוטבול שליט"א
02-5875871

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מידע עדכני איפה אפשר לקנות מצות מקמח כוסמין
וכן מצות ללא גלוטן בכלל (גם לא משיבולת שועל)
תודה מראש
מה זה מצות ללא גלוטן בכלל?
את רוצה מצות מקמח תפוחי אדמה?
הדגן היחיד שברכתו המוציא והאפיה איתו פחות משיעור 'החמצה' נחשבת כמצה והוא לל"ג זה שיבולת שועל.
המצות ללג משיבולת שועל הן ללא גלוטן בכלל. (הסיבה שצריך ש"ש שהיא ללא גלוטן היא שרוב השיבולת שועל צומחת בשדות סמוכים לחיטה, או שדות שבעבר שימשו לגידול חיטה, ומשום כך היא לא נקיה מגלוטן. ש"ש ללא גלוטן זו ש"ש בגידול מיוחד בשדות נקיים משאריות חיטה) .
יש צליאקים שבנוסף לגלוטן רגישים גם לדגן הזה, ולהם המצות לא מתאימות. לא ידוע לי שקיים תחליף נוסף...

• הוסף לסימניות
זה לא צליאק
זה מעי רגיש שעדיף לא לאכול גם שיבולת שועל, אלא או כוסמין או מקמח תפוחי אדמה.
אם אני לא ישיג מכוסמין אני יקנה כמובן משבולת שועל לליל הסדר,
אבל לחול המועד אני מעדיפה בלי קמח בכלל
גם ככה התזונה של פסח היא לא פשוטה לבעלי בעיות בעיכול...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה