דרוש מידע מצילה כתוספת הכנסה?

• הוסף לסימניות
חברה התקשרה אלי מקודם להתייעץ אודות "מצילה בבריכה"
יש עכשיו כפי שהבנתי ממנה קורס שנפתח ללימודי הצלה בברכת בארות יצחק בפ"ת
יש פה מישהי\ו שמבין בתחום? כמה משלמים? האם יש עבודה בתחום?
אני לא ידעתי לומר לה,
הבטחתי לברר :)
מי שיש לו כל בדל מידע בעניין, יעזור
תודהה (y)

• הוסף לסימניות
עד כמה שלא נעים לומר, זו אחת המקצועות הכי מסוכנים מבחינה רוחנית. מניסיון אישי כאוב מאוד.
תוכלי לפרט יותר? אני חייבת להעביר לה את הדברים
היא בחורה שמורה סיימה עכשיו סמינר
למה?

• הוסף לסימניות
בחורה שמורה מבית טוב, למדה קורס וקיבלה עבודה, סביבת העבודה היתה מעט פשרנית, היום היא ב'מקומות אחרים'.

• הוסף לסימניות
בחורה שמורה מבית טוב, למדה קורס וקיבלה עבודה, סביבת העבודה היתה מעט פשרנית, היום היא ב'מקומות אחרים'.
יש אלפי סיפורים כאלה ר"ל , בכל משרד ובכל עבודה .
האם זה קשור דווקא לעבודה זו?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לענות לי על עניין השכר והעבודה?
בלי קשר לעניין רוחני .

• הוסף לסימניות
אני יודעת שמקבלים על זה ממש יפה לדוג' אתמול דיברתי אם אחת מצילה והיא אמרה לי שהיא מקבלת לשעה 140 שח'
{לא מצילה ותיקה}

• הוסף לסימניות
מדובר הרי בוודאי על מצילה בבריכה, לא בים.
אז מה כבר יכול להיות?
בבריכה החילופי שעות בין גברים לנשים מוגדרים בצורה מסודרת וברורה, לא כמו בים שכל אחד יכול להכנס ולהיות בצד של החוף ליד החוף וכו' וכו' וכו'.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לענות לי על עניין השכר והעבודה?
בלי קשר לעניין רוחני .
השכר לא גבוה במיוחד
העבודה זה תלוי,
יש בריכות שקטות ורגועות עם מספר מוגבל של מתרחצים
ויש בריכות עם אלף זאטוטים..
עובדים בחום ובשמש
עבודה עם אחריות לחיי אדם

עבודה בתחום אני יכול לברר מחר אצל אחת כזאת אבל לא נראה לי שונה מכל עבודה אחרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה