מצלמה - איזה כדאי?

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להמליץ על מצלמה ביתית טובה וחדה מאד?
אני מעוניינת לקנות מצלמה טובה (משתמשת בה לפעמים לצילום אובייקטים לעריכת סרטים וגרפיקה) אבל לא רוצה מצלמה שנקראת מקצועית.
מה כדאי? ומחירים? ואיפה לקנות?? (באזור ה-1000 ש"ח)
תודה לכולכם.

• הוסף לסימניות
קנון sx230 הרבה כתבו פה כבר תחפשי.

• הוסף לסימניות
יש לי מצלמה מצוינת כבר שנה וחצי של קנון ixy דגם לא מוכר קניתי אלי ביתן צילום בב"ב (קמרה 4 לאס)
היא מצוינת ממש..

• הוסף לסימניות
בדיוק כמוך חפשתי הרבה זמן מצלמה לאותן מטרות ומצאתי אותה... מה שיש לי זה Canon PowerShot SX210 IS תבדקי באתר זאפ המחיר שלה מ978-1586 ש"ח נכון לעכשיו.ממליצה עליה בחום!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י batelush770;768404:
בדיוק כמוך חפשתי הרבה זמן מצלמה לאותן מטרות ומצאתי אותה... מה שיש לי זה Canon PowerShot SX210 IS תבדקי באתר זאפ המחיר שלה מ978-1586 ש"ח נכון לעכשיו.ממליצה עליה בחום!!!

חד משמעית ה 230 עדיפה, פער המחירים מזערי והחיישן של ה 230 יותר טוב ,
בזמני המבצע ה 230 נמכרת ב 900 ש''ח , ובלי מבצע ב 1100
בהצלחה
:)

• הוסף לסימניות
ארליך בתל אביב. הכי מומלץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה