מצלמה איכותית

• הוסף לסימניות
למדתי בעבר צילום ולא השקעתי בתחום הזה כ"כ רק מה שכן מאד חשוב לי תמונות איכותיות ויפות, כעת יש לי מצלמת קנון SX220SH ואני לא כ"כ מרוצה מאיכות התמונה וכו', קניתי אותה כי רציתי מצלמה קומפקטית יחסית... הייתי רוצה להשתדרג ולרכוש מצלמה יותר איכותית וחצי מקצועית (אם ככה זה נקרא) על מה הייתם ממליצים?
כל המלצה תתקבל בברכה!

• הוסף לסימניות
עד 1500 לא סגור אם יהיה הבדל משמעותי באיכות וקצת יותר במחיר אז אין בעיה אני יוסיף.

• הוסף לסימניות
תבדקי את הG16.

כמובן אפשר בתקציב קרוב כבר להכניס DSLR עם עדשה בסיסית.

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום!
לי יש את הG15 והיא מדהימה!!!
אני מאמינה שבG16 יש כבר יותר מעלות

• הוסף לסימניות
רק תכוונו אותי איזה חברה קנון? ואשמח אם תוכלו לעלות תמונה של המצלמה

• הוסף לסימניות
תודה אבל אני חסומה

• הוסף לסימניות
g1x

אם את הולכת על הסידרת הg
ממליצה על הדגם החדש g1x
יש לי אותה בערך חודש ואני ממש מממש מרוצה.
מצורפת תמונה (לא ערוכה בכלוווום),
המחיר הוא 2000בקאמרה מיה
ויש את זה b&h ב1600 +כרטיס וכו'

קבצים מצורפים

• IMG_0894.JPG
    3 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אם את הולכת כל הG1X - תלכי על המארק 2 שלה.
אבל זו חריגה משמעותית מהתקציב.

בהשוואה בין הG16 לG1X יש יתרון לG1X בגודל החיישן אבל לG16 יש יתרון משמעותי בצמצמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1598742:
אם את הולכת כל הG1X - תלכי על המארק 2 שלה.
אבל זו חריגה משמעותית מהתקציב.

בהשוואה בין הG16 לG1X יש יתרון לG1X בגודל החיישן אבל לG16 יש יתרון משמעותי בצמצמים.

ומה זה מתבטא בפועל????
את מכירה את שתיהם?

• הוסף לסימניות
יוואוו אתם מקסימים!

מפורים אני מתלבטת על הG16 החסרון זה הזום ולכן חיכיתי לברר עוד ואז עליתי על ה2 דגמים נוספים או הG7 X או על G1X\2 אני רוצה מה שהכי חד אני יודעת שזה על חשבון הזום בשלושתם אין זום גדול.
אולי מפה תבוא הישועה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוה זילבר;1598827:
ומה זה מתבטא בפועל????
את מכירה את שתיהם?

חיישן גדול וצמצם פתוח אלו יתרונות שמשפיעים פחות או יותר על אותם תחומים לכן יש איזה קיזוז בינהם.
אני מניח שעדיין יהיה יתרון לG1X - אני לא יודע בכמה הוא יהיה משמעותי. (בגלל שזה צמצם משתנה אז גם יהיה פער בין טווחי זום שונים. פערי הצמצם בטווח הצר- הטלה גדולים יותר מפערי הצמצם בצד הרחב).

• הוסף לסימניות
איך התמונות שצולמו בבית יוצאות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה