מצלמה ביתית לקניה

• הוסף לסימניות
מחפשת מצלמה לקניה בסביבות ה 1000 ש"ח מעונינת לדעת על דגם מוצלח של קנון עם נסיון רב
דחוף להיום כי אני הולכת לקנות היום.

תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
לי יש canon sd 1300 is והיא ממש מעולה מכל הבחינות, היה לי פעם (היא פשוט נגנבה) sd450 וגם היא הייתה מצויינת, לדעתי דגמים יותר ישנים של קנון טובים גם אבל רק לא a

• הוסף לסימניות
canon sx210
אמנם קצת יותר מ1000 אבל קיבלתי הרבה המלצות פה בפורום.
קניתי- תמונות יפיפיות. עדיין לא הספקתי לשחק איתה יותר מדי אבל אחת שמבינה בצילום ושחקה איתה אמרה לי שיש לי אוצר ביד.
מקווה

• הוסף לסימניות
גם לי יש sd 1300 של קנון, קניתי עכשיו לפני פסח וב"ה מאד מרוצה!

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות - שמום מה ביררתי בזאפ על SD1300 והתגובות לא היו כ"כ טובות.
ולגבי ה SX 210 אמרו לי שהמסך באיכות לא כ"כ טובה ומפריעה הפלאש שיוצא וולחצן הזום הקטן - זה טענות מצדיקות שלא לקנות את המצלמה?

• הוסף לסימניות
עוד שאלה - חוץ מהזום ב - SX210 מה היתרון שלה על ה SD1300 ?

• הוסף לסימניות
מה יש בערך בסגנון שלה עם עינית????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 22;564574:
לי יש canon sd 1300 is והיא ממש מעולה מכל הבחינות, היה לי פעם (היא פשוט נגנבה) sd450 וגם היא הייתה מצויינת, לדעתי דגמים יותר ישנים של קנון טובים גם אבל רק לא a

למה רק לא A...מה כ"כ רע בהן???

• הוסף לסימניות
אני לא ראיתי הבדלים מהותיים ביניהם למרות שחיפשתי, אני לא יודעת למה בזאפ אמרו לך ככה מנסיון שלי הsd1300 היא מעולה בכל הבחינות, וממש לא מצאתי בה שום חיסרון. היה לנו a והיא הייתה ממש מזעזעת נהרסה מהר ואף אחד לא התלהב ממנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זינוק;564622:
לי אישית ב - A מפריע הבטריות

חוץ מהבטריות, מה עוד לא טוב בהן?

• הוסף לסימניות
לאחרונה קניתי לחבר SD1300 ב109 דולר והוא מאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
לדעתי הכל

• הוסף לסימניות
בסוף קניתי את ה SD4000 המליצו לי עליה מאוד ואמרו שהיא בלי השוואה ל 1300

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;564583:
canon sx210
אמנם קצת יותר מ1000 אבל קיבלתי הרבה המלצות פה בפורום.
קניתי- תמונות יפיפיות. עדיין לא הספקתי לשחק איתה יותר מדי אבל אחת שמבינה בצילום ושחקה איתה אמרה לי שיש לי אוצר ביד.
מקווה

אכן המלצתי עליה בעבר מספר פעמים בפורום והיא מעולה ושווה כל שקל
לחכות למבצעים בהם היא נמכרת בסביבות ה 1050 ש''ח :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זינוק;564613:
עוד שאלה - חוץ מהזום ב - SX210 מה היתרון שלה על ה SD1300 ?

ה sx ידנית לגמרי (כמובן שיש לה גם אוטומט לגמרי)
יש לה הרבה תוספות שאין ב sd שהיא אוטומטית לגמרי
בזמנו הבאתי כאן את ההשוואה בניהם אפשר לחפש אחורה

ה 1300 פחות טובה מה 1200 לפחות מה שקראתי בזמנו ברשת

:)

• הוסף לסימניות
זה מחודשת
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;567905:
זה מחודשת
מה דעתכם?

צודקת, לא שמתי לב
בזמנו נדמה לי שצל99 היה בעד המחודשות
אני פחות, בגלל נסיון לא טוב של 3 חברים
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה