מצלמה ביתית מומלצת

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שבערך פעם בשבוע שואלים כאן את השאלה הזו- ובכ"ז אשמח לתגובותיכם בהקדם- כי אני צריכה לקנות את המצלמה בדחיפות (היום!):

איזו מצלמה ביתית מומלצת ביותר?
מחיר: עד 1200 (וכמובן- אפשר פחות...)

• הוסף לסימניות
עם את יודעת ששואלים פעם בשבוע למה שלא תחפשי את השירשורים מהשבועות האחרונים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photosbyrik;799243:
עם את יודעת ששואלים פעם בשבוע למה שלא תחפשי את השירשורים מהשבועות האחרונים?

זה מענין גם אותי, ומלבד זאת לא כל מה שהיה נכון לפני חצי שנה נכון להיום...

מה המומחים אומרים על canon 2200?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבי 24;799299:
זה מענין גם אותי, ומלבד זאת לא כל מה שהיה נכון לפני חצי שנה נכון להיום...

מה המומחים אומרים על canon 2200?

title_good.gif

· מימדים קומפקטיים
· תמונה חדה וצבעונית
· עדשה מהירה
· ממשק נוח

title_bad.gif

· רעש דיגיטלי בכל הרגישויות
· טיפול בעייתי בגוון העור
· פלאש לא מוצלח

title_bottomline.gif

Canon A2200 היא מצלמה קומפקטית נוחה מאוד לתפעול, והסוללה שלה מחזיקה זמן מעמד רב. המשקל והמימדים שלה יאפשרו לכל אחד לשלוף אותה בכל הזדמנות ולצלם כאוות נפשו. יחד עם זאת, התוצאות שהיא מספקת בינוניות למדי, במיוחד כאשר מדובר בצילומי אנשים. למטרות תצוגה על מסך המחשב ושיתוף ברשתות החברתיות המצלמה תוציא תמונות מספקות בהחלט, אך להגדלות והדפסות שונות יש לקנון דגמים מוצלחים יותר.

לכתבה המלאה

• הוסף לסימניות
אז יש לכם אחרת מומלצת?
וריקי, ברור שאת לא משתמשת במצלמה ביתית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה